Kripto para borsası Coinsquare yeni fon yarattı
Kripto para borsası Coinsquare yeni fon yarattı

Kripto para borsası Coinsquare 30 milyon dolar yeni fon oluşturdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kanadalı kripto para borsası Coinsquare, yeni sermaye finansmanı için 30 milyon dolarlık kaynak yarattı. Para, Canaccord Genuity tarafından finanse edildi.

Şirkete göre, fon, küresel bir büyüme planı için kullanılacak. Platformu, müşterilerin ihtiyaçlarına daha da duyarlı hale getirmeye odaklanan çeşitlendirme stratejisi oluşturmak da amaçlardan biri.

Kripto para borsası Coinsquare birçok işe alım yapacak

Şirket, önümüzdeki aylarda 100 kişiye kadar işe alım yapmayı düşünüyor. Ve böylelikle bu yılın ikinci çeyreğinde 200 çalışanın borsa için çalışmasını sağlayacak.

Ocak ayında Bloomberg, şirketin ABD ve İngiltere pazarlarını izlediğini ve Kanada’da Eylül 2018’de halka arzını planladığını bildirdi. Coinsquare, halka arzını, yatırımcıların gözünde saygın bir şirket olarak yapmayı amaçlıyor.

Coinsquare CEO’su Cole Diamond şöyle konuştu:

Yarışıyoruz ancak doğru yapmak için yarışıyoruz. Toronto Menkul Kıymetler Borsası’nda bir halka arz işlemi gerçekleştireceğiz.

Diamond ayrıca, borsanın şubat ayından başlayarak, ayda bir yeni kripto paraları kendi platformlarında başlatmayı planladıklarını da ekledi.

Kripto para borsalarının yeni fon oluşturmaları çok değerli. Zira Winklevoss kardeşler gibi önemli yatırımcılar, kripto para sektörünün çok daha gelişeceğine inanıyorlar.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin