Bitstamp 25 yeni kripto parayı listelemeye hazırlanıyor!
Bitstamp İsviçre bankası ile önemli bir ortaklık duyurdu

Kripto para borsası Bitstamp Güney Koreli yatırımcılara satılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası Bitstamp Güney Koreli yatırımcılara satılıyor. Lüksemburg merkezli kripto para borsası Bitstamp’ın,  finans ve teknoloji muhabiri Nathaniel Popper’ın 22 Mart’ta attığı tweet’e göre, yaklaşık 400 milyon dolar karşılığında Bitstamp’ın Güney Koreli yatırımcılara satılacağı bildiriliyor.

Kripto para borsası Bitstamp 24 saatlik değişim hacminde 11’inci sıraya yükseldi

2011 yılında Lüksemburg’da kurulan Bitstamp, CoinMarketCap’te 24 saatlik değişim hacminde 11’inci sıraya yükseldi ve 24 saatlik bir süre zarfında toplamda yaklaşık 182,4 milyon dolarlık alım satım işlemi yapıldı.

Bazı Twitter yorumcuları, Bitstamp’ın Güney Koreli yatırımcılara satılmasını olumsuz bir gelişme olarak değerlendiriyor. Güney Kore yasalarına aşina olmadıklarını ve bu gelişmenin kripto düzenlemeleri konusunda borsaya son vermek adına bir itici güç olduğu düşünülüyor.

https://twitter.com/NikitaVdovin/status/976874978841890817

Bitstamp’in sahipliğinde yapılan bir değişiklik şirket için değişiklik anlamına gelmiyor

Aynı zamanda bazı Twitter kullanıcıları, Bitstamp’in sahipliğinde yapılan bir değişikliğin şirket için değişiklik anlamına gelmediğine dikkat çekiyor.

Güney Kore’nin kripto para düzenleyici kararları, medyaya yansıyan kripto paralar üzerine bir battaniye yasağı gibi yanlış söylentiler, Şubat ayında belirli miktarda müşteri varlığının yasadışı olarak borsa yöneticilerinin özel banka hesaplarına aktarıldığının ortaya çıkmasından sonra, üç Seul merkezli kripto para borsasına yapılan baskın yatırımcıları olumsuz etkiledi.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin