“Mart ayında bu 4 kripto para patlamaya hazırlanıyor!” - Tanınmış trader açıkladı… Peki Bitcoin yükselecek mi?
“Mart ayında bu 4 kripto para patlamaya hazırlanıyor!” - Tanınmış trader açıkladı… Peki Bitcoin yükselecek mi?

Kripto para borsalarının ticaret hacimleri tüm zamanlar rekoru kırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para borsalarındaki spot hacmi Aralık ayında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Söz konusu miktar 379 milyar dolara erişirken Ocak 2018’de bildirilen bir önceki yüksek seviyeyi gölgede bıraktı.

Kripto para borsaları ticaret hacminde zirve Binance’in

Aşağıdaki grafikte sağlanan veriler, en büyük kripto borsalarının 20’sinden spot hacimlerini izliyor. Toplam 379,3 milyar doların içerisinde Binance, yaklaşık 219,5 milyar doları, Coinbase ise yaklaşık 45,7 milyar doları oluşturdu.

The Block’tan Lars Hoffmann’ın da belirttiği gibi, 2020 için yasal kripto borsalarında toplam hacim 1 trilyon doları aştı ve 12 aylık dönemde kabaca 1,82 trilyon dolar oldu.

Aralık ayında rekor üstüne rekor kırıldı

Hoffmann’ın raporunda ayrıca şu ifadeler yer aldı:

Toplam ayarlanmış zincir içi hacim, Aralık ayında %33,5’lik güçlü bir artışla iki yılın en yüksek seviyesi olan 272 milyar dolara ulaştı.

Düzenlenmiş stabilcoin zinciri hacmi %20,8 artarak Aralık ayında 178,3 milyar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Merkezi borsa spot ticaret hacimleri Aralık ayında %30,5 artarak tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 384 milyar’a ulaştı.

Toplu açık pozisyon ve aylık Bitcoin vadeli işlem ve opsiyon hacmi ile Ethereum vadeli işlemleri ve opsiyonları Aralık ayında tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin