Colorado Eyaleti fiat işlemi yapılmadığı sürece lisans istemeyecek
Colorado Eyaleti fiat işlemi yapılmadığı sürece lisans istemeyecek

Colorado Eyaleti kripto para borsalarını rahatlatan yasa çıkarıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Colorado Eyaleti 20 Eylül’de, Colorado Division of Banking aracılığıyla kripto para borsaları ve Colorado Money Transmitters Act. ile ilgili olarak yeni bir düzenleyici kılavuz yayınladı.

Colorado Eyaleti fiat işlemi yapılmadığı sürece lisans istemeyecek

Colorado Money Transmitters Act., kısaca borsa açmak isteyenlerin State Banking Board (Devlet Bankacılığı Kurulu)’dan lisans alabilmeleri için gereken şartların olduğu bir tüzük. Yasada, bir kripto para borsasının lisans belgesini ne zaman alması gerektiği ve Colorado yasalarının kripto para borsalarının neler yapmasını istediği belirtiliyor.

Kripto/fiat işlemleri yapılan borsalarda eğer bir müşteri başka bir müşteriye fiat para transfer ettiğinde veya kripto para kullanarak fiat para transfer edildiğinde ilgili borsanın lisans alması gerekiyor. Hiçbir fiat işlemi yapılmadığı sürece lisans Colorado Eyaleti tarafından istenmeyecek. Diğer bir deyişle yeni yasaya göre, sadece kripto paralarla işlemler yapıldığında, para transfer lisansı gerekli olmayacak.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin