kripto para borsaları

Kripto para borsaları üyelik alımlarını durdurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance, Bittrex, Bitfinex ve Coinbase gibi büyük kripto para borsaları üyelik alımlarını durdurdu. Bunun sebebi ise kripto para birimlerine yönelik talebin karşılanamaması olarak belirtildi. Özellikle 2017 yılında gün geçtikçe büyüyen ve insanların sıklıkla yönelmeye başladığı kripto para borsası, 2018’de de çıkışını sürdürmeye devam ediyor. Fakat aralarında Binance’ın da bulunduğu bazı kripto para şirketleri talepleri karşılayamamaktan ötürü geçici bir süreyle üyelik alımlarını durdurdu.

Binance, yeni üyelik alımlarını durdurduğunu açıklarken şu ifadelere yer verdi:

Kripto para birimlerindeki popülerliğin artması nedeniyle Binance, altyapı yükseltmesini sağlayabilmek için geçici olarak yeni kullanıcı kayıtlarını devre dışı bırakacak.

Kripto para borsaları çözüm arıyor

Popüler şirket, artık yeni müşterilere hizmet vermek için açık olmayan büyük bir Bitcoin alım satım merkezi haline geldi. Daha önce de Coinbase, Bitfinex ve Bittrex, yeni iş akışının devam etmesiyle ilgili benzer sıkıntıları duyurarak kayıtları geçici süreyle askıya almıştı. Bu gibi işlemler konuya aşina olan insanlar için doğal bir sorun olarak algılanabilir ama kripto para piyasasına yeni girecek olan kişilerin tedirginlik yaşamasına neden oldu. Öte yandan coin transferleri sırasında yaşanan bazı aksaklıklar da altyapıların yetersizliğine işaret ediyor. Şu an bahsi geçen büyük şirketler problemleri kısa sürede çözmek için çözüm yolu arıyor.

Binance nedir?

Dünyanın en çok tercih edilen kripto para borsalarından birisidir. Tüm altcoinleri bünyesinde barındırmasından ötürü insanların sıklıkla tercih ettiği Binance, transferlerde de kolaylık sağlamaktadır. Binance Hong Kong merkezlidir ve Japonca, İngilizce, Çince, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Korece ve Rusça gibi çeşitli dillerde hizmet vermektedir. Binance arayüzü kullanımının kolay olması, Türkler arasında da bu borsanın popülerliğini arttırmıştır. Binance’in arayüzünde basit ve ileri seviye olmak üzere 2 kısım bulunmaktadır. Öte yandan borsanın akıllı telefonlarda kullanılması için bir uygulaması da bulunmaktadır.

Binance işlem hacmi açısından en büyük kripto para borsası olmamasına rağmen, insanların en çok rağbet gösterdiği sistemlerden birisi. Bunun da sebebi tüm coinlerin hızlı bir biçimde alınıp satılabilmesi ve transfer edilebilmesi. Borsanın hızlı olması ani kur değişikliklerinde kullanıcıların zarar görmesine de ciddi anlamda engel olabiliyor.

Bakalım önümüzdeki günlerde altyapılar güncellenip, yeni üyelik alımları başlatılacak mı? Merakla bekliyoruz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin