featured
Ripple

Dünyanın ilk beş para transfer şirketinin üçü bu yıl Ripple (XRP) kullanmaya başlayacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’ın resmi Twitter sayfasından yayınlanan bir duyuruya göre, dünyanın ilk beş para transfer şirketinin üçü bu yıl Ripple (XRP) kullanmaya başlayacak. Ripple, yaptığı Blockchain tabanlı anlaşmalar ile dikkat çekmeye devam ediyor. Ülkemizde de Akbank’ın Ripple alt yapısını kullanarak transfer işlemleri yaptığı biliniyor.

Tweet’te şirket isimleri açıklanmamış ancak kısa sürede ekibin bu isimleri açıklayacağını tahmin ediyoruz.

Ripple fiyatı, 12 Aralık’ta başladığı yükselişle geçtiğimiz perşembe günü $3,84 seviyesi ile rekor seviyesine ulaştı. Bu yükselişle 120 milyar doların üzerindeki piyasa değeri ile 100 milyar dolar piyasa değerinde olan Ethereum’un üzerine çıkarak Bitcoin’den sonra ikinci büyük hacme sahip kripto para oldu.

Coinmarketcap haftalık Ripple grafiği

Ripple (XRP) geri dönüyor

Ripple, son yükselişinden 48 saat sonra %20’in üzerinde bir düşüş ile, haber saatinde 3,08$ seviyelerinden işlem görüyor.

Hafta sonuna kripto paralar 800 milyar dolarlık piyasa değeri ile giriş yaparken, Bitcoin son düzeltmenin ardından “O geri dönüyor” diyebileceğimiz bir yükseliş sergiledi.

Hafta başı 13 bin dolar seviyelerinde işlem gören Bitcoin, istikrarlı yükselişi ile Cuma günü 17 bin 600 dolar seviyesinin üzerine tırmanabildi. Haber saatinde BTC, 17 bin dolar seviyesinden işlem görüyor. Bitcoin’in piyasa değeri 286 bin dolar seviyesinde ve ve kripto paraların toplam piyasa değerine oranı %36.1.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin