Uzmanlardan son 5 yılın Bitcoin kıyaslaması ve 2025 tahmini
Uzmanlardan son 5 yılın Bitcoin kıyaslaması ve 2025 tahmini

2019 yılı için Bitcoin fiyatı hakkında ünlü analist görüşleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler analistlerin kripto para birimi alanındaki görüşlerini göz ardı etmek yanlış olur. Bununla birlikte, nadiren fiyat dibi için uzun vadeli tahminlerde bulunurlar. İşte bu nadir tahminleri sizler için bulup derledik.

Bitcoin’in uzun vadeli tahmini

Takma ad kullanan Twitter kullanıcısı Crypto Dog, Aralık 2018’de Bitcoin fiyatının uzun vadeli tahminini yaptı. İşin garibi, bugün oldukça doğru olduğu ortaya çıktı. Analiz ayrıca 2018 için daha düşük bir Bitcoin fiyatını gösterir. Olayların gelişimine bağlı olarak, kullanıcı aşağıdaki minimum seviyeleri tahmininde söylüyor:

  • 3.700 dolar – ilk destek bölgesi
  • 3.400 dolar – ikinci destek
  • 3.100 dolar – ilk düşük
  • 2.800 dolar – yeni destek düşük
  • 1.800 dolar – mutlak dip

The Crypto Dog’ın 2019’da Bitcoin’in fiyat incelemesi ise 4.500 dolar seviyesine kadar tehlike işaret ediyor:

https://twitter.com/TheCryptoDog/status/1075829339122323456

CryptoBirb Bitcoin çizelgeleri tahmini:

CryptoBirb’un öngörüsü oldukça basit. Kullanıcı bunun ihtiyacımız olan tek grafik olduğunu iddia ediyor. Bu ya bir kopuş ya da bir bozulmadır. Bu analizdeki sonuç, 4.600 ABD dolarıdır. Ancak, bu kısa vadeli tahmin için yılın geri kalanında yapılacak hareketi isimlendirmek zor.

Financial Survivalism BTC analizi:

Financial Survivalism, durumu altın haç (golden cross) ile incelediği bir analiz yaptı. Ona göre, eğer Bitcoin konsolidasyon döneminde 4.200-5.800 dolar koridorunda kalabilirse, altın haç gerçek olacak. Belirli bir işaretin altına düşmek, sahte altın haçı doğrulayacaktır. Bu durumda, fiyat yıllık tabana düşecektir. Analizin tüm detayları tweet’in içinde.

Crypto Monk’ın Bitcoin fiyat tahmini:

Dikkatimizi çeken son tweet Krypto Monk’a ait. Bitcoin fiyatının yakında 3.000 doların altına düşeceği görüşünü eleştiriyor. Analistin bu sözleri, Bitcoin’in 2019’da sadece büyümeyi beklediğini ve alt sınırın bir önceki alttan aşağı ihtimalinin olmadığını gösteriyor.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin