featured

Kripto para analisti yorumluyor: Bitcoin boğa koşusu öncesinde kritik aşamada!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Crypto Capital Venture’ın kurucusu ve aynı adlı popüler YouTube kanalının sunucusu Dan Gambardello, Bitcoin piyasasının bir ara aşamada olduğunu söylüyor. Ona göre kış bitti, ancak boğa piyasası başlamadı ve tüccarları ve yatırımcıları beklenti içinde bıraktı.

Gambardello, kış piyasası ile boğa koşusu arasındaki dönemin kripto piyasası katılımcıları için acı verici ve zihinsel olarak zorlayıcı olabileceğini belirtti. Kullanıcılar boğa piyasasının başlamasını beklerken Gambardello bekleme döneminin gelecek için bir oyun planı oluşturmak açısından kritik olduğunu belirtiyor.

Bitcoin için bir fırsat dönemi!

Gambardello, bekleme dönemiyle ilgili acı ve sıkıntıyı kabul etmesine rağmen bunun bir fırsat mevsimi olabileceğini gözlemliyor. Gambardello, mevcut piyasa koşullarından elde edilen sonuç ve sonuçların, piyasaya yönelik bireysel tutum ve bakış açılarına bağlı olduğunu açıklamıştır.

Garmbardello, yaklaşan boğa piyasasına nasıl hazırlandığını açıklamak için TradingView’deki BTC/USD grafiğinde Fibonacci düzeltmesini ve CCV göstergesini kullandı. Bitcoin grafiğindeki bir bölgeyi boğa piyasası kapısı olarak tanımladı ve burayı bir sonraki boğa koşusunun başlangıcını teyit edeceği bölge olarak belirtti.

Bitcoin

Bitcoin boğa piyasası kapısının zaman çizelgesine duyarlı olmadığını ve boğa piyasasının ne zaman başlayacağını tahmin etmediğini açıkladı. Ancak Bitcoin yatırımcılarının odaklanması gereken fiyat bölgesini göstermektedir. Gambardello, mevcut piyasa durumunu önceki yarılanma öncesi trendlerle ve boğa piyasası kapılarının açılması için geçen süreyle karşılaştırdı.

Yaptığı karşılaştırmaya dayanarak Garmbadello, kurulumun gelişmesi için dört yüz günlük bir pencere olduğu sonucuna vardı. Bu süre hem yarık öncesi hem de yarık sonrası zaman dilimini kapsamaktadır. Mevcut piyasa durumunun spekülasyon için ideal olmadığını düşünüyor. Bunun yerine dikkat dağıtıcı şeylerden kaçınmanın ve gelecekte gerçekleşecek boğa koşusuna hazırlanmanın tam zamanı.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin