Kripto tahminleri tutan Keiser: Bitcoin (BTC) güçlü bir patlamanın eşiğinde!
Kripto tahminleri tutan Keiser: Bitcoin (BTC) güçlü bir patlamanın eşiğinde!

Kripto para analisti: “Bitcoin’de mantıklı hedef 11.500 dolar.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para analisti Peter Brandt, lider kripto para birimi Bitcoin için 11.500 dolar seviyesine işaret ediyor.

Bitcoin fiyat grafiği
Bitcoin fiyat grafiği

Kripto para analisti, Bitcoin fiyatında yükseliş bekliyor

Geçtiğimiz günlerde piyasanın en önemli kripto para birimi Bitcoin, 8.500 dolar seviyesine yükseldi ve 19 Mayıs’tan bu yana en yüksek seviyesini görmüş oldu. Yazım sırasında Bitcoin, 0,27 oranında artışla 8.227 dolardan işlem görüyor. Kripto paraların amiral gemisi şu anda, 141,2 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Kripto para analisti Peter Brandt, kişisel Twitter hesabı aracılığıyla yaptığı bir paylaşımda Bitcoin fiyatı için 11.500 dolar seviyesine işaret ediyor. Brandt paylaşımında şu ifadelere yer veriyor:

Bitcoin’de mantıklı hedef, Mart 2018’in en yüksek seviyesi ve parabolik ilerlemenin ihlal edildiği nokta olan 11.500 dolar seviyesidir.

Bitcoin fiyatına ilişkin boğa tahminleri artıyor

Son dönemde Bitcoin fiyatındaki volatilite nedeniyle uzman ve analistler kripto paraya ilişkin çeşitli fiyat tahminlerini dile getiriyor. Sektörde saygın isimler arasında yer alan analist Peter Brandt, Bitcoin fiyatına ilişkin tahminiyle, boğa tahminleri yapan isimler arasına katılıyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin