Kripto para aklama ile mücadelede Binance ve Chainalysis ortaklığı
Kripto para aklama ile mücadelede Binance ve Chainalysis ortaklığı

Kripto para aklama ile mücadelede Binance ve Chainalysis ortaklığı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, bugün yaptığı açıklamada, yeni bir global uyumluluk çözümü için kripto yazılım sağlayıcısı Chainalysis ile birlikte çalıştığını açıkladı. Binance ve Chainalysis ortaklığının, kripto para aklama ile gerçek zamanlı mücadeleye yardımcı olacağı bildirildi.

Binance ve Chainalysis ortaklığı hangi yenilikleri getirecek?

Chainalysis kurucu ortağı Jonathan Levin açıkladı:

İster büyük ister küçük olsun her boyuttaki kripto şirketi, aynı temel sorunla karşı karşıya: Düzenleyicilerin, finansal kurumların ve kullanıcıların güvenini kazanmak.

Binance’in global olarak düzenleyicileri tatmin etmek ve büyük finans kurumlarıyla güven oluşturmak için dünya standartlarında AML uyumluluk programları oluşturma yolundaki liderliğini devam ettirmesini bekliyoruz.

Chainalysis, Binance’in herhangi bir şüpheli faaliyeti ayıklayarak işlemleri gerçek zamanlı olarak izleyebilmesini sağlayacak Trans Your Transaction yazılımını geliştirdi.

Binance CFO’su Wei Zhou şöyle söyledi:

Chainalysis ile çalışarak büyümemizin bir sonraki aşamasını sağlayan bir temel uyum programı oluşturmaya devam ediyoruz. Vizyonumuz, bir Blockchain ekosistemi için altyapı sağlamak ve küresel olarak paranın özgürlüğünü arttırmaktır. Elbette hizmet verdiğimiz ülkelerdeki düzenleyici görevlere bağlı kalarak.

Şirket uzun zamandır know-your-customer (KYC) ve kara para aklama (AML) önlemlerine yatırım yapıyor.

Binance yeni zirvelere tırmanmaya devam ederken, CEO Changpeng Zhao geçtiğimiz ay, bu yıl beş ila on arasında fiat-to-crypto borsası arasına giriş yapmak için iddialı bir plan açıkladı.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin