Kripto milyoneri Peter McCormack'ın yatırımcılara tavsiyesi
Kripto milyoneri Peter McCormack'ın yatırımcılara tavsiyesi

Kripto milyoneri Peter McCormack’ın hikayesine bakın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2016 yılında Bitcoin (BTC) ve Ethereum’a (ETH) yaptığı yatırımla 2017 yılında kripto milyoneri olan Peter McCormack, daha sonra her şeyini kaybettini açıkladı.

Kripto milyoneri, 1,2 milyon dolarlık servetini kaybetti

Aralık 2016’da Peter’in kripto para yatırımı katlandı. Bu durumu gören, kripto milyoneri  kalan tüm parasıyla Bitcoin ve Ether’e 32 bin dolar yatırım yaptı. Fiyatlar yükselmeye başladıkça, diğer altcoinlerden Monero, Dash ve Ripple’a da yatırım yapmaya başladı.

Fiyatlar artmaya devam etti ve Peter’in Mart 2017’ye kadar oluşturduğu kripto portföyü 300.000 dolara yükseldi. Yaz aylarında ise bu rakam 500 bin dolara ulaştı. Kripto milyoneri Bitcoin’in, tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana 1,2 milyon dolara sahip olduğunu belirtiyor. Ancak bu kripto servetinin zamanla yok olduğunu üzülerek vurguluyor. Peter, kayıplarını geri kazanabilmek için Ocak ayında bir madencilik tesisi kurduğunu da ekliyor. Ancak tüm çabalarına rağmen kripto milyoneri, parasının büyük bir kısmını kaybettiğini söylüyor.

Kripto piyasası yeşile boyandı

Kripto milyoneri Peter McCormack’ın yatırımcılara tavsiyesi

Peter, kripto para yatırımcılarına şu tavsiye de bulunuyor:

Başka bir boğa koşusu yaşarsanız ve bir avuç para kazanırsanız kâr almayı unutmayın. Kendinizi fazla yormayın. Sermayeyi koruma çok önemli. Dengem yüksek olduğunda çıldırdım: Yeni kıyafetler, birinci sınıf uçuşlar, aileye para vermek, sadaka… Ama yine de benim için farklı bir deneyimdi.

Kripto milyoneri yaşadıklarına rağmen bir kripto para yatırımcısı olmaktan pişmanlık duymadığını ve sektöre yönelik umutlarını yitirmediğini de ekliyor.

Coincomments

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin