CNBC analisti, Bitcoin için sıradaki hamleleri açıkladı:
CNBC analisti, Bitcoin için sıradaki hamleleri açıkladı: "Güneş önce batacak, sonra yükselecek"

Bitcoin boğası Brian Kelly: “Bitcoin daha fazla düşecek. BTC’de kısa pozisyon alın.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin boğası Brian Kelly, Bitcoin Cash üzerindeki olumsuz duygular nedeniyle lider kripto para birimi Bitcoin’in düşüş trendinin devam edeceğini belirtiyor.

Brian Kelly, Bitcoin’in yükseleceğine ilişkin inancını kaybediyor

Ünlü kripto analisti Kelly, Bitcoin’e olan yükseliş inancını kaybediyor. Bitcoin boğası önde gelen kripto para biriminin yakın gelecekte düşüş eğiliminin devam edeceğini bu nedenle de kısa pozisyon alınması gerektiğini belirtiyor. Ayrıca Kelly, Bitcoin konusunda açığa satış emri verdiğini de ekliyor. Kripto analisti daha önce yaptığı açıklamalarda da artık net olarak kısa pozisyonunda olduğunu ifade etti.

Brian Kelly’e göre Bitcoin fiyatında kritik seviyeler hangileridir?

Cumartesi günü tüm kripto para piyasası değeri, 16 ayın en düşük seviyesi olan 100 milyar dolara düştü. Geçen hafta Bitcoin ve diğer kripto paralar fazlası ile kayıplar verdi. Ancak dün tüm piyasa yeşil alanda yükselmeye başladı. Lider kripto para birimi Bitcoin, 3.500 bariyerini kırdı. Yazım sırasında bir Bitcoin, 3.543 dolardan satın alınabilir. Lider kripto para biriminin şu anda yaklaşık 62 milyar dolarlık bir piyasa değeri var.

Bitcoin öldü mü? Analist neden açığa satış emri verdi?

Piyasada ilk 50 kripto paranın bir tanesi hariç yükseliş trendinde işlem görüyor. Mevcut piyasa momentumu ayı piyasasında herkese umut verirken kripto analistinin açıklaması herkesi şaşırtıyor. Akıllara “Bitcoin öldü mü?” sorusunu tekrar getiriyor. Çünkü Bitcoin boğası yakın zamanda Bitcoin satın alma zamanın olduğunu belirterek gündemde yer aldı. Şimdi ise analist Bitcoin’in yükseleceğine olan inancını kaybetmiş olarak kısa pozisyon alınmasını tavsiye ediyor.

Zerohedge

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin