Kripto madencisi Genesis'e ihtarname çekildi
Kripto madencisi Genesis'e ihtarname çekildi

Kripto madencisi Genesis’e ihtarname çekildi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto madencisi Genesis Mining (bulut madencilik hizmeti), 9 martta yayımlanan bir ihtarnameye göre Güney Carolina eyaletinde faaliyet göstermeyi durdurması söylendi.

Kripto madencisi Genesis’e ihtarname çekildi

Genesis Mining ve ikinci bir firma olan Swiss Gold Global Inc., güven sağlamak amacıyla birlikte hareket etti. Bu da eyalet sakinlerine satılan madencilik sözleşmelerinin menkul kıymet kabul edildiğini gösteriyor.

South Carolina’nın Menkul Kıymetler Komisyonu, Swiss Gold Global’in Genesis için bir komisyoncu & aracı bayi olarak davrandığını, ancak devlete menkul kıymetler sunmak için kayıtlı olmadığını iddia etti.

Bu ihtarname ile ilgili olarak, davalı Genesis Mining, web sitesi aracılığıyla Güney Carolina sakinlerine, madencilik sözleşmelerine sürekli yatırım fırsatları sundu. Burada belirtilen etkinliklerle ilgili hiçbir zaman, bir broker satıcısı olarak Division’a kayıtlı olan Swiss Gold Global’e yanıt verilmemiştir ve davalı Swiss Gold Global tarafından tescilden muaf tutulmamıştır.

Kontratlar yoluyla, alıcılar, madencilik donanımına sahip olmak yerine, başka bir yerde barındırılan ve bir süreliğine bir miktar kazım gücü satın alırlar. Komisyon’un görüşüne göre: “Güney Carolina yasaları uyarınca, yatırım sözleşmeleri ve dolayısıyla menkul kıymetler teşkil ediyorlar “.

Genesis, Güney Carolina Eyaletinden süresiz men edildi

Belgeye göre, iki firmanın Güney Carolina’da iş yapmayı bırakmaları emredildi. Ek olarak, hem Genesis hem de Swiss Gold Global, gelecekte devlette menkul kıymetler teklif etmekten süresiz olarak men edildi. Bununla birlikte; şirketlerin devlet görevlilerini, kendi taraflarını sunmaları için bir duruşma isteğine sahip olma hakkı verildi.

Bu hareket, geçtiğimiz haftalarda ABD devlet düzenleyicisinden gelen en son kripto para birimi yatırıma bağlı ihtarname emrini temsil ediyor.

Bugüne kadar, devlet görevlileri, film yapımcısı Steven Seagal tarafından onaylanan bir kripto para biriminin sonundaki bir dizi firmaya ihtarname gönderdi.

İhtarnamenin İngilizce örneğini görmek için: SCRIBD

CoinDesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin