SELFLLERY

SELFLLERY: Fotoğraf çekin token kazanın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

SELFLLERY, fotoğraf paylaşma konusunda kullanıcıları ödüllendirmeyi talep eden yeni bir sosyal ağ platformu.  Platformun teklifi, tüm fotojenik yaratıklara güzel görünümünüzden para kazanma şansı sunuyor.

SELFLLERY, Instagram veya Snapchat’a benzeyen bir fotoğraf paylaşım platformu. Sosyal medyadaki kişisel telif haklarından para kazanmak kavramını, insanların platformlarında paylaştıkları fotoğraflar için ödüllendirerek teşvik etmeyi amaçlıyorlar. Web sitelerine göre, Platform, görsel içeriğin yayınlanmasıyla ilgili sosyal aktiviteler için kripto para biriminde ödüller almanızı sağlayan çok işlevli bir sosyal platformdur. Platform, kullanıcıların anlarını paylaştıklarında para kazanmalarını sağlamak için burada olduklarını ifade ediyor. Tabi bu fotoğraflar illa ki “Selfie” olmak zorunda değil. Önemli olayların ya da anların fotoğrafları da kullanıcılara para kazandırabilecek.

Gerçek para için fotoğraf çekimi? Şirket, sebze satın almak veya doğal gaza para ödemek için kullandığımız parayı size ödemez. SELFLLERY, sizi, Ethereum‘a dönüştürülebilen YOU Token adlı bir para birimi ile ödüllendirir. Bu token ayrıca, platformun pazarında bulunan ürünleri (kozmetik ürünleri, selfie çubukları, akıllı telefonlar vb.) veya hizmetleri (kozmetik cerrahi, fotoğraf baskıları, plastik cerrahi vb.) satın almak için dahi kullanılabilir.

SELFLLERY

SELFLLERY nasıl para kazandırıyor?

Platformdan gelen tanıtım raporuna göre, kullanıcılar aşağıdaki faaliyetler için ödüllendiriliyor:

Beğeni: Kullanıcılar fotoğraflarına beğeni aldıkça hesaplarına YOU tokenı yatıyor.

Photoquest: Öte yandan konseptli fotoğraf yarışmaları da düzenleniyor. Bu yarışmalar kapsamında belirli objelerin fotoğraflarını çekmek ve zamanında paylaşmak gerekiyor.

Yarışmalar: Kullanıcılar çeşitli oyunlara ve yarışmalara katılarak ek beğeni alabiliyor. Öte yandan bu yarışmalar sayesinde fotoğraf dereceleri de artış göstererek daha fazla YOU token kazanmayı sağlıyor.

Stok fotoğraflar: Platform dijital fotoğraf yüklemek ve satmak için çok amaçlı bir stok fotoğraf kütüphanesi sunar. Stok galerisindeki ödemeler de yine YOU token ile yapılır.

Nasıl katılabiliriz?

Platforma katılmak çok kolaydır. Sadece SELFLLERY’in AppStore ya da Play Store üzerinden uygulamasını indirmeli ve isminizi, e-postanızı, ülkenizi girmeniz gerekiyor. Sistem şu an için kazanılan Tokenları kendi pazarlarındaki ürün ve hizmetler için harcamaya izin veriyor. Daha sonraki süreçte bu tokenlar Ethereum’a dönüştürülebilecek.

İyi eğlenceler.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin