XRP analizi
XRP analizi: Düşen kanal içindeki XRP, bir yükseliş kırılımı gerçekleştirebilir mi?

Kripto krallığı kuruluyor: XRP’yi resmi olarak kullanan ilk bankadan, Ripple hakkında ilk açıklama

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Okurlarımızın bildiği üzere Euro Exim Bank, tamamen işlemlerinde Blackchain tabanlı Ripple sistemini kullanan ilk banka oldu. Swift ile arasında rekabet bulunan Ripple resmi olarak bir şehri tamamen feth etti. Swift krallığını ele geçirmek için muazzam bir başarı elde etmiş oldu. Euro Exim Bank geçenlerde yaptığı bir ödemenin Swift ağında kaybolmasından sonra bu denli bir reşit karar alarak XRP kullanmaya karar verdi. Kripto dünyası için bankanın bu öncülüğü surda açılan ilk delik olması nedeniyle çok önemliydi.

Banka hem xCurrent hem de xRapid’i kullanacak

Şimdi herkes bu bankanın yeni sistem hakkındaki düşüncelerini merak ediyor. Banka bu merakı daha fazla uzatmadan şu açıklamayı yaptı:

Euro Exim Bank, müşterilere küresel olarak para göndermek ve sürtünmesiz bir deneyim sağlamak için bankaları, ödeme sağlayıcılarını ve dijital varlık alışverişlerini RippleNet aracılığıyla birbirine bağlayan Ripple’a katıldı. Ripple ve seçilmiş meslektaşları ile işbirliği içinde çalışarak, hem xCurrent [ödemeler işleme çözümü] hem de xRapid [talep üzerine likidite çözümü] binasını kapsamlı teknoloji yetenekleri ve alım-satım sistemlerinde blokaj uzmanlığı üzerine uyguluyoruz.

Ayrıca banka, teknolojinin işlem hızını artıran, maliyeti düşüren ve şeffaflığı ve güvenliği artıran yenilikçi ödeme çözümleri hakkında yeni bir video yayınladı.

Ripple, 200’den fazla banka ile anlaştı

Euro Exim direktörü Kaushik Punjani, bankanın sınır ötesi ödemeleri anında başa çıkmak ve düzenlemek için xCurrent kullanacağını ve likidite maliyetlerini en aza indirmek ve nakit akışı kısıtlamalarını azaltmak için xRapid’i kullanacağını söyledi ve ardından şu açıklamayı yaptı:

Ripple ve seçkin meslektaşlarımızla işbirliği içinde çalışarak rekor sürede hem xCurrent hem de xRapid’i tasarladık, test ettik ve uyguluyoruz ve bunların müşterilerimize getireceği avantajları dört gözle bekliyoruz.

Bazı finansal kuruluşlar zaten xRapid kullanıyor olsa da, Londra merkezli Euro Exim, teknolojiyi kullanan ilk bankacılık lisansına sahip. Ripple, 200’den fazla bankanın ve finansal kurumun kendi ağına katıldığını söyledi. CEO’su Brad Garlinghouse, daha fazla bankanın “anahtarı çevireceğini” ve XRP’yi kullanacağını tahmin ediyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin