Bakın Bitcoin, Ripple’ı hangi konuda 100x geçti!
Bakın Bitcoin, Ripple’ı hangi konuda 100x geçti!

Günün önemli kripto haberleri: Bitcoin’in gizemli madencileri, Ripple’ın muazzam kârı, Ethereum’un ertelenen hard forku ve fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum için yeni bir gecikme, Bitcoin’in merkezsizliği, Ripple’ın XRP’ye ilgisi ve TRON’un yeni ortaklığı ile bugünün en önemli kripto haberleri

Ethereum

Ethereum’un merakla beklenen Constantinople yükseltilmesi resmen ertelendi. Akıllı sözleşme denetim şirketi ChainSecurity, platformun bilgisayar korsanlarına kapı açabilecek iyileştirme önerilerinden birinde kritik bir güvenlik açığı keşfettiğini söyledi.

Keşfe cevaben CoinDesk, Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin de dahil olmak üzere lider geliştiricilerin görüş birliği ile 16 Ocak’ta yapılması planlanan yükseltmeyi ertelemeye karar verildiğini bildirdi. Şimdiye kadar, Ethereum’da önemli değişiklikler yapmak üzere tasarlanan ana yükseltme için yeni bir hedef lansman tarihinde henüz bir haber yok.

Bitcoin

Kripto araştırma firması Diar’ın yeni bir raporuna göre, Bitcoin daha merkezsiz hale geliyor. Yeni veriler, Bitmain’e bağlı Bitcoin maden havuzlarının geçen yılın Ocak ayına göre çok daha az işlem olduğunu doğruladığını gösteriyor. Konu hakkında yapılan açıklama şu şekilde

Bilinmeyen madenciler Aralık ayını kapattı ve toplam blokların geçen yılın başından bu yana %6 seviyesinden %22 seviyelerine çekti. Bitcoin ağının şu anda BTC.com tarafından kontrol edilen havuzların ağ üzerindeki hakimiyetini yitirmiş olması nedeniyle saldırı yaşama olasılığı daha düşük.

Ripple ve XRP

Ripple’nin XRP ile ilgili neden umursadığı tartışmasına Twitter’da ilginç bir dönüş yaptı. Ripple’ın dijital varlıkla olan bağlantısına ilişkin bir soruya yanıt olarak, XRP destekçisi Tiffany Hayden, XRP’nin fiyatının bir kuruşluk yükselişinde, Ripple’in 600 milyon dolar kazandığını belirtti.

Ripple, varlığını sürdüren 100 milyar XRP’nin yaklaşık %60’ına sahip ve varlıklarının çoğu emanete kilitlenmiş durumda. Şirket, düzenli olarak XRP’sinin bir kısmını kurumlara ve kripto borsalarına satmaktadır.

TRON

Asya merkezli kripto platformu ABCC, TRON ile ortak olduğunu ve TRON tabanlı tokenleri listeleyen ilk kripto borsası olacağını söyledi.

Bu arada, kripto borsası OKCoin 17 Ocak’ta TRX’i listelediğini söyledi. Baz olarak, Bitcoin, Ethereum ve ABD doları ile eşleştirilecektir.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin