Tone Vays: “Bitcoin tahminim yanlış olmasını dilediğim durumlardan biri.”
Tone Vays: “Bitcoin tahminim yanlış olmasını dilediğim durumlardan biri.”

Kripto kışı ne kadar sürecek? Bitcoin fiyatı kış, ilbahar ve yaz mevsiminde hangi seviyede olacak? Tone Vays açıklıyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir Bitcoin tutkunu/hayranı ve bir trader olan Tone Vays son zamanlarda şu anda tüm kripto ekosistemi içine çeken acımasız ayı piyasası hakkında konuştu. Ayrıca Vays bu ayı piyasasının 2019 yazına kadar uzayabileceğini söyledi.

Tone Vays: “Bitcoin tahminim yanlış olmasını dilediğim durumlardan biri.”

CNBC röportajında Vays, Ocak ayı ortalarında tahmini 5.000 doların altına indirdiğini belirtiyor ve açıklamalarına şunları ekliyor:

Aslında bu durumdan mutlu değilim ve bu yanlış olmasını dilediğim durumlardan biri. Çünkü bir Bitcoin hodler’sıyım ve ayı piyasasında Bitcoin ile devam ediyorum, ama yine de her şey bitmeden biraz daha acı çekiyoruz.

Daha önceki tahminine göre Vays, Bitcoin’in 4.000 dolardan daha düşük bir seviyeye inebilme olasılığının yüksek olduğunu belirtiyor. Bitcoin için en düşük tahmininin 1.300 dolar seviyesinde olduğunu da sözlerine ekliyor.

Bitcoin fiyatı, paranın popülaritesini yitirmesi nedeniyle mi düşüyor?

“Ayı piyasası tamamen bitmeden 3.000 dolarlık fiyatları da görebiliriz.”

Vays’a göre, Bitcoin 4.200 dolarlık alandan toplanabilir ve 6.000 dolarlık alana ulaşabilirdi. Ancak 10 bin dolarlık bir rallinin bir gerginlik olacağını ve bu yüzden gerçekleşmediğini vurguluyor. Vays açıklamalarına şunları ekliyor:

Bu 4.000 dolarlık alanın fiyatının 6.000 dolara kadar arttığını görebiliyorum. Bu da kırılmanın alanı, ama yine de önümüzdeki ayın sonuna kadar ayı piyasası tamamen bitmeden 3.000 dolarlık düşük fiyatlarda göreceğimizi düşünüyorum.

Vays ayrıca, zamanın çok önemli bir rol oynadığını ve Bitcoin için 5.000, 3.000 ve 1.500 dolarlık üç fiyat hedefi olduğunu belirtiyor.

Analist Bitcoin için tüm senaryoları açıklıyor

Vays, fiyat hedefleri gibi Ekim ayı sonlarından itibaren gelecek yılın sonuna kadar bitmiş olan Bitcoin için zaman hedefleri olduğunu söylüyor. Vays açıklamalarına şunları ekliyor:

Eğer fiyat 1.500’e kadar düşer ve fiyat adil bir şekilde devam ederse, ayı piyasası şimdi sona erecek. Şimdi, ayı piyasasının kışa ve ilkbahara kadar sürmesini bekliyorum. Bence bu durumda en iyi senaryo, ilkbaharda yaklaşık 3.000 dolar civarında bir seviye ve eğer bu işe yaramıyorsa, ayı piyasası en geç yaz sonuna kadar sürer.

Bitcoin şu sıralar 4.325 dolarlık fiyat aralığında asılı bulunuyor ve geçen hafta toplamda %22’lik bir orana sahip. Bitcoin’in 24 saatlik işlem hacmi 5 milyar dolar seviyesindeyken, piyasa değeri 111 milyar dolardan 75 milyar dolara düştü. Genel olarak kripto para birimlerinin piyasa hacmi, 200 milyar dolardı ancak acımasız ayı piyasası nedeniyle şu anda 140 milyar dolar.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin