12 ICO
Bitmex araştırması: "50 milyon doların üzerinde en az 12 ICO henüz tokenlerini çıkarmadı"

Bitmex araştırması: “50 milyon doların üzerinde en az 12 ICO henüz tokenlerini çıkarmadı”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitmex kripto para işlem platformu tarafından gelen yeni verilere göre token satışlarında 50 milyon doları aşan en az 12 ICO (ilk para teklifi) projesi henüz başlamadı.

50 milyon dolar değerin üzerindeki en az 12 ICO projesinin tokenlerini henüz ikincil piyasalara sürmedi

Bitmex CEO’su Arthur Hayes aralarında Telegram, Filecoin ve Overstock’un tZero’su gibi iyi bilinen 12 büyük çaplı ICO’nun hala tam olarak kendi yerel tokenlerini ne zaman yayınlanacağını belirlemediğini belirtti:

Bu anlaşmaların muazzam değerlemeleri var.  Bu en saygın token fonlarının çoğunun büyük fonlar aldığını görüyoruz. Bu projelerin ikincil piyasada ne zaman listeleneceği ise belirsiz.

2019 yılının birçok fon için hesap yapma yılı olacağını düşünen Hayes, bu tokenlerin ikincil piyasalara çıktığında fonların piyasa sürülmesi ile yaşanacak devasa kayıpları örtecek muhasebe hileleri ile de karşılaşılmayacağını söylüyor.

Bitmex CEO’su Arthur Hayes ICO pazarının karşılaştığı sıkıntıları özetledi

Hayes’in güçlü sözleri bu yıl ICO pazarının karşılaştığı sıkıntıları özetliyor. Kripto para sektöründe neredeyse on iki aylık ayı piyasasının ardından, birçok proje önemli paralar kaybetti. Diar’ın önceki araştırmaları, ICO fonlarının zirveye çıktığı günden beri en az yüzde 70 oranında değer kaybettiğini gösteriyor.

Eylül ayından beri ise Bitcoin fiyatlarının yaklaşık yüzde 30 daha düşük olduğu görülüyor. Bazı analistler ise bu rakamın hala daha yüksek olması ihtimali üzerinde duruyorlar.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin