Bitcoin (BTC) serbest düşmeye devam ediyor, 2019'da 20 bin dolarlık rüya hala mümkün mü?
Bitcoin (BTC) serbest düşmeye devam ediyor, 2019'da 20 bin dolarlık rüya hala mümkün mü?

Kripto kışı bitti, hoş geldin Bitcoin baharı

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • BTC / USD marjinal olarak 4.000 dolar seviyesinde kalıyor.
  • Bitcoin, yükseliş eğilimi devam etmeden önce değişken olabilir.

Bitcoin (BTC), 20 Mart’tan bu yana ilk kez 4.000 doların üzerinde bir miktar marjinal değere oturdu. İlk dijital para Çarşamba günü, tahtanın üzerindeki güçlü yükseliş momentumunda yaklaşık %3 artış gösterdi. BTC/USD yazım sırasında 4.029 dolarda el değiştiriyor.

Bitcoin boğa eğilimi başlamadan önce durgunluk yaşanabilir

Bununla birlikte, kripto para birimi uzmanları yatırımcıları trendin bir gecede değişemeyeceği konusunda uyarır, bu da boğa eğilimi başlamadan önce durgunluk yaşayabileceğimiz anlamına gelir.

EToro’da kıdemli pazar analisti olan Mati Greenspan mevcut durumu şu şekilde özetledi:

Kripto-kıştan yaza birkaç gün içinde, hatta birkaç hafta içinde bile geçemiyoruz. Bahar, kural olarak, genellikle sıcak ve soğuktan şaşırdığımız bir oynaklık zamanıdır. Her ne kadar Bitcoin ayı piyasası tarafından işgal edilmiş olsa da, kripto kışının artık sona erdiğine ve ilkbahara girdiğimize inanıyorum.

Teknik açıdan bakıldığında, BTC/USD 4 saatlik grafikte açıkça görülebilen yukarı bağlantıda hareket ediyor. Bir sonraki direnç, ortamın azami seviyesini içeren 4030-50 dolar arasında oluşuyor. Bunu, yukarıda belirtilen kanalın (4.156 dolar) bir üst çizgisi ve Şubat’ın en yüksek seviyesi olan 4.186 dolar izliyor.

Öte yandan, yerel destek 3.975 dolar (SMA50, 4 saat). Aşılırsa, SMA200 birleştirme (4 saat) ve kanal desteği tarafından oluşturulan maksimum 3.900 dolarlık bir bariyer ile 3.950 dolara kadar düşebilir.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin