featured

Kripto piyasasındaki karmaşa Ethereum fiyatını aşağı çekiyor: Sıradaki durak 1,000 dolar olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En büyük altcoin olan Ethereum (ETH) fiyatı da kripto piyasasındaki gerilemenin ortasında değer kaybediyor. Ethereum, son 24 saat içinde %4,5 oranında düşerek 1,600 dolar seviyesine geriledi. Peki, ETH için sıradaki hedef 1,000 dolar olabilir mi?

Kriptolar neden düşüyor?

Çok sayıda makro faktör, kripto paraların fiyatlarını düzenli olarak etkiler. Bununla birlikte, Elon Musk’ın işletmelerinin önemli Bitcoin varlıklarını tasfiye ettiğini gösteren son açıklamalar, mevcut gerilemeyi yoğunlaştırdı. Önde gelen bir “balina” tarafından yapılan bu önemli elden çıkarma, hâkim piyasa endişelerini daha da şiddetlendirdi.

Ethereum neden düşüyor?

Geniş bir kripto para piyasası düşüşünden ETH önemli ölçüde etkilendi. Son yedi gün içinde en gözde altcoin, değerinde önemli bir düşüşe tanık oldu ve %9,9’luk bir kayıp kaydetti. Bu, diğer birçok kripto para biriminin de benzer aşağı yönlü baskılarla boğuşmasıyla ortaya çıkıyor ve kripto piyasasının şu anda karşı karşıya olduğu zorlukların altını çiziyor.

Ethereum

ETH 1,000 dolara düşebilir mi?

Kripto para piyasasında devam eden düşüş eğiliminin ortasında, Ethereum’un teknik göstergeleri aşağı yönlü hareketin devam edeceğini gösteriyor. Mevcut piyasa dinamikleri de hesaba katıldığında ETH fiyatının aşağı yönlü bazı önemli hedefleri olabilir.

Bu hedefler, yatırımcıların önümüzdeki günlerde ve haftalarda izlemeleri gereken kritik seviyelerdir. Hâkim piyasa koşulları ve dış faktörler, Ethereum’un bu potansiyel dönüm noktalarına ulaşıp ulaşmadığını belirlemede şüphesiz çok önemli bir rol oynayacaktır. Düşüşün devam etmesi durumunda ETH fiyatının hedefleri sırasıyla 1,400 dolar, 1,260 dolar ve 1,080 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

Bir iyileşme gelebilir mi?

Potansiyel bir fiyat toparlanması, büyük ölçüde kripto alanındaki genel ruh haline bağlıdır. Olumsuzluk azalırsa, piyasa “satın alma moduna” dönebilir. Ancak bu süreç, kademeli olarak gerçekleşecektir.

CryptoTicker

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin