featured

MATIC fiyatı kritik desteğe yaklaşıyor: Dipten satın alma zamanı geldi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasındaki son düzeltme aşamasının ortasında MATIC fiyatı, 0,8819 dolarda bulunan direnç noktasından V şeklinde bir geri dönüş yaptı. Bu tersine dönüş, alıcıların Haziran’dan Temmuz ortasına kadar olan kazançlarının hepsini kaybetmesine sebep oldu. Böylece fiyat, en düşük seviye olan 0,508 dolara dokundu. Devam eden düşüş, MATIC fiyatının 2023 yılının en düşük seviyesine kadar devam edecek mi?

MATIC

Polygon, 0,5 dolardaki psikolojik destekte güçlü bir birikime tanık olabilir.

MATIC için gün içi işlem hacmi, 400 milyon dolardır. Bu da %9,8’lik bir artış kaydedildiği anlamına gelmektedir.

Son beş haftada, altcoin’in fiyatı 0,8819 dolardan mevcut fiyatı olan 0,5722 dolara düşerek %35 oranında bir kayıp kaydetti. En düşük seviye olarak 0,508 dolara dokunulduğu için, satıcılar aşağı yönlü hareketi uzatmayı yeniden deneyebilir.

Kripto pazarındaki son satış, düşüş ivmesini artırdı ve 0,0508 doların altına bir düşüş için ek bir itme sağladı. Günlük mum yukarıda belirtilen desteğin altında kapanırsa MATIC fiyatı %38 daha düşerek 18 Haziran’ın en düşük seviyesi olan 0,316 dolara gerileyebilir.

Ek olarak günlük grafiğin aşağı eğimli bir trend çizgisi, mevcut düzeltme aşamasının yönünü gösterir. Bu trend çizgisi bozulmadan kalırsa Polygon daha agresif satışlarla karşı karşıya kalabilir.

Polygon (MATIC) yeniden 0,89 dolara yükselebilir mi?

15 Ağustos’un erken saatlerinde tanık olunan büyük satışlara rağmen, alıcılar gün sonunda devreye girdi ve uzun kuyruklu ret ile fiyatları yükseltti. Bu alt kuyruk, piyasa düşüşünde alıcıların birikim yapmaya devam ettiği anlamına geliyor ve yükselişin tersine dönme potansiyelini yansıtıyor.

MATIC

Önümüzdeki günlerde, fiyat 0,56 dolar veya 0,5 dolar seviyelerine bir dönüş gösterirse, alıcılar ek onay almak için genel trend çizgisinin üzerinde bir kırılma bekleyebilirler. Bu potansiyel geri dönüş, fiyatın 0,891 dolar seviyesine geri dönmesine olanak sağlayabilir.

20 günlük EMA seviyesinde bulunan dinamik direnç, satıcıların agresif düşüşü sürdürmesine yardımcı oluyor. Ayrıca RSI, alıcıların artan birikimini yansıtarak belirgin bir yükseliş eğilimine işaret ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin