featured

Kripto para piyasası yeni haftaya iyileşme hareketleri ile başladı! Peki, bu 3 altcoin haftaya nasıl devam edecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası son 24 saat içinde yatırımcıları sevindiren iyileşme hareketleri kaydetti. Genel anlamda bu toparlanma hareketleri devam ederken gözde altcoin‘ler olan Steallar ve NEAR’ın RSI seviyeleri hafif bir geri çekilme ile karşılaşmadan önce aşırım alım seviyelerini test etmeye çalıştılar. Öte yandan, Filecoin’in yükseliş hareketleri devam ederken, yakın vadede yüksek volatilite işaretleri olmasına rağmen yeşil bölgede olmaya devam etti.

Stellar (XLM)

Altcoin, ocak ayının en düşük seviyesinden toparlandıktan sonra, tüm EMA seviyelerinin üzerine çıkarak etkileyici kazançlar elde etti. Bununla birlikte, alıcılar tüm güçlerini kullanarak altcoin’i 0,2464 dolara kadar yükselttikten sonra, XLM bir aşağı kanalda işlem görmeye başladı.

altcoin XLM grafik

Değerinin %37’den fazlasını kaybettikten sonra XLM, 24 Şubat tarihinde 13 ayın en düşük seviyesine gerilemişti. Bu aşamada, 20 EMA güçlü bir direnç göstermeye devam etti.

Son beş gün içinde ise XLM %21 oranında bir artış kaydetti ve alt kanaldan çıkmayı başardı. Ayrıca, boğalar daha yüksek seviyeleri işaretlerken 0,19 dolarda bulunan direnç noktasını test etmeye devam etti. Bu yörünge artan yükseliş etkisini ortaya çıkardı. Bu direncin üzerindeki herhangi bir kapanış altcoin’i 0,209 dolar seviyesine doğru itebilir.

Bu yazının yazıldığı sırada XLM, 0,198 dolardan işlem görüyor. Yükseliş hareketleri ile RSI yukarı kanala doğru hareket etti ve 59 işaretinin üzerine bir sıçrama yaptı. Şimdi ise büyük olasılıkla bir geri çekilme yaşanmadan önce aşırı alım bölgesini test etmeye çalışacak.

Near protocol (NEAR)

15 Ocak tarihindeki ATH’sinden bu yana NEAR, değerinin %62,83’ünü kaybetti. Bunun sonucunda da altcoin, 24 Şubat tarihinde 11 haftanın en düşük seviyesine geriledi. Ayrıca, 10,9 dolar seviyesinde bulunan ve önceki destek noktası olan kritik direnç noktasını kaybetti.

NEAR, 4 saatlik fiyat grafiğinde yükselen bir kanal içerisinde işlem görüyordu. Altcoin’in fiyatı 7,6 dolarda bulunan yatay destek trend çizgisi ile çakışırken, NEAR kendisini bu seviyelerden kurtarmayı başardı. Son dört günde %29,6’nın üzerinde bir kazanç kaydederek 9,5 dolarda bulunan destek noktasını geri aldı ve yükseliş eğilimi sergiledi.

Bu yazının yazıldığı sırada NEAR, 9,752 dolardan işlem görüyor. Rekor düşük seviyesine geriledikten sonra RSI, aşırı alım seviyesini test etmeye çalışırken üstel bir büyüme gördü. Bununla birlikte, ADX oldukça zayıf kaldı ve altcoin için oldukça kırılgan bir yön eğilimi gösterdi.

Filecoin (FIL)

FIL ayıları, fiyatı yukarı kanaldan ayırdıktan sonra dik bir düşüş başlattı. Bu düşüşle birlikte fiyat, ocak ayının en düşük seviyelerine geriledi. Altcoin, geçen aydan bu yana 16 dolar ile 25 dolar arasında bir salınım yaptı.

Son birkaç gün içinde FIL, %28,08 oranında bir kazanç kaydederek bir üst kanalda işlem görmeye başladı. Bu arada, Supertrend bir satın alma sinyali vermeye devam etti. Çünkü anlık test destek noktası artık yukarı kanalın alt trend çizgisinde duruyor.

Bu yazının yazıldığı sırada FIL, 21,38 dolardan işlem görüyor. Aşırı alım bölgesinden düştükten sonra RSI, trend çizgisi desteğini test etmeye başladı. 58 seviyesinin altındaki herhangi bir yakınlık boğalar için zararlı olacaktır. Ayrıca, Squeeze Momentum Göstergesi’nde sürekli olarak gri noktalar yanıp sönüyordu. Bu nedenle, altcoin fiyatında hâlâ yüksek volatilite ile karşılaşılabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin