Bitcoin ve kripto para haberleri
Bitcoin ve kripto para haberleri

Kripto haber uyarısı: İşte kripto paralardaki son gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve kripto para adaptasyonundan, Ethereum için büyük bir ciroya kadar, burada kripto dünyasındaki en güncel hikayelerin bazılarına bir bakalım. İşte kripto paralardaki son gelişmeler…

Kripto paralardaki son gelişmeler karşınızda

  • Kripto paraların benimsenmesi

Kripto YouTube kanalına ait yeni bir video kripto topluluğunda fazlaca konuşuldu. Video, gelişmekte olan teknolojinin perakende mağazalarında ana akım benimsemeye başlamadan önce ne kadar ileri gitmesi gerektiğini göstermek için tasarlandı. Bir mağaza sahibi, popüler bir kripto ödeme sistemini test etmeye karar verdiğinde ve müşterinin kullanım kolaylığı dahil olmak üzere bazı özellikleri analiz ettiğinde ne olduğunu gösteriyor.

  • Bitcoin

Blockchain teknolojisi geliştikçe, Birleşik Krallık‘taki her beş kişiden birinin Bitcoin ödemelerinin bir gün “nakit veya kart kadar yaygın” olduğunu düşündüğü yeni bir anket açıklandı. Araştırmasına göre, tüm katılımcıların %93’ü Bitcoin’i biliyor.

  • Ethereum

Eski Google CEO’su Eric Schmidt, ekonomist Tyler Cowen’e, Ethereum’un büyük bir potansiyele sahip olduğuna inandığını söyledi. Eric Schmidt açıklamalarına şunları ekliyor:

“Bence en ilginç şey Blockchain üzerinde uygulama çalıştırmaya başlanması, en belirgin örnek ise Ethereum’un kabiliyeti. Ve eğer Ethereum bu aktivitenin global senkronizasyonu için bir yol bulmayı başarabilirse, bu oldukça güçlü bir platformu daha da güçlü yapacak. Bu gerçekten yeni bir icat.

  • Ripple (XRP)

Ripple, bu ay iki teknoloji konferansında varlığını duyurdu. Şirketin küresel bankacılık müdürü 15 Kasım’da Frankfurt School of Finance & Management’daki Blockchain Startups Summit 2018 sırasında konuşacak. Ripple’ın baş pazarlama stratejisti Cory Johnson, 11-13 Kasım tarihleri ​​arasında Half Moon Bay, California’da bulunan Ritz-Carlton’daki Techonomy 2018 konferansında olacak. Bu arada XRP, Ellipal donanım cüzdanına eklenecek son para. Ripple bu sayede Litecoin, Dash, DigiByte, Ethereum Classic ve Tether’a katılıyor.

https://twitter.com/ellipalwallet/status/1060118797418356738

  • VeChain

Ayakkabı tasarımcısı SBTG (diğer adıyla Bay Sabotage) resmen özgünlüğünü doğrulamak için VeChain teknolojisini kullanan özel ayakkabılar satmaya başladı.

  • IOTA

IOTA Vakfı yeni bir üst düzey proje yöneticisi tuttu. IOTA, Silikon Vadisi emektarı Anne Smith’in IOTA Vakfı’ndaki rolüne “derin endüstri deneyimi” getireceğini söylüyor. Uluslararası proje yönetimi, hızlı büyüyen girişimleri global işletmelere dönüştürme konusunda çapraz işlevsel deneyim ve kalite tutkusu, IOTA’nın Mobilite alanında standart protokol ve platform olarak benimsenmesini sağlamaya yardımcı olacak.

  • TRON

TRON, 3D çok oyunculu online oyun NeoWorld ile ortaklık kuruyor. Blockchain tabanlı oyun, oyuncuların “milyonlarca kullanıcının ortaklaşa oluşturduğu ve sahip olduğu” sanal bir dünyada gezinmesine izin verecek şekilde tasarlandı. Kullanıcılar sanal dünyadaki kurallara karar vermek ve öz yönetime ulaşmak için mutlak özerkliğe sahip. Oyunun kurucuları, oyun içinde 106.000’den fazla sanal gayrimenkul paketi sattıklarını söylüyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin