craig wright
Hard fork öncesi işler iyice karışıyor: Craig Wright'tan Ver'e olay e-posta!

Hard fork öncesi işler iyice karışıyor: Craig Wright’tan Ver’e olay e-posta!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yaklaşan Bitcoin Cash (BCH) hard forku öncesinde ortam iyice geriliyor. Coinin en tanınmış isimlerinden biri olan Craig Wright, Roger Ver’e kendisini açık bir şekilde düşman olarak gördüğünü ifade eden bir e posta yolladı.

15 Kasım’da yapılması planlanan hard fork, muhtemelen BCH’nin iki rakip zincire bölünmesi ile sonuçlanacak: Ver’in tercih ettiği Bitcoin Cash ABC ve Wright’in nChain tarafından yazılan Bitcoin Cash SV.

Bölünme, temel olarak coinin geleceği konusunda çıkan anlaşmazlıklara bağlı olarak gerçekleşiyor. Bu anlaşmazlıklar Ver ve Wright merkezli olmasının yanında BCH’ye bağlı diğer kişiler arasında da son haftalarda gittikçe artan bir şekilde gerçekleşmeye başladı.

Craig Wright Roger Ver’e sert bir mesaj gönderdi

8 Kasım Perşembe günü, ise gerilimin iyice arttığı görüldü. Ver, hard  fork hakkındaki düşüncelerini yayınladığı bir videoda Wright’ın kendisine gönderdiği bir e-postanın ekran görüntüsünü de yayınladı.

Sözde e-postada, Wright, Ver’in “Bitcoin’den nefret ettiğini” iddia ediyor ve onu düşman olarak gördüğünü söylerken üstü örtülü bir şekilde tehdit ediyor. “Ben Satoshi,” diye yazan Wright, kendisinin Bitcoin’in mucidi olma konusundaki tartışmalı iddiasını tekrarlıyor. Ve e-posta gerilimli bir şekilde devam ediyor:

“İyi bir hayatın olsun. Beni kızdırdığında ne olacağını göreceksin. ”

Wright e-postayı doğrulama konusunda henüz bir yorum yapmamış olsa da, olayın, Wright’ın resmi Twitter hesabından devam ettiği görüldü.

Craig Wright’ın öfkesi Twitter’da da devam etti

Wright’ın öfkesinin bugünde dinmeden devam ettiği görülüyor. Öyle ki Wright kendi BCH alternatifi hakkında ilginç bir duruş benimsedi ve diğer alternatif sunumların “iyi niyetli” olmadığını iddia etti. Attığı ilgin iki twit ise şu şekildeydi:

 “ABC birçok coin ve deneyim ile ilgileniyor. Biz (SV) YALNIZCA Bitcoin’in orijinal sürümü ile ilgileniyoruz. ”

“Biz hoşgörülü değiliz. Biz teslim olmayacağız. Biz boyun eğmeyeceğiz. Pazarlık yapmayacağız. Bitmeyeceğiz. ”

Bu arada Bitcoin Cash dolar karşısında son 24 saatte en büyük 10 altcoin içinde en çok değer kaybeden kripto para oldu. CoinMarketCap verilerine göre yazım esnasında  yüzde 4’e yakın bir değer kaybı bulunuyordu.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin