Yeni bir DeFi yıldızı mı doğuyor? Tohum turunda 1,5 milyon dolar topladı!
Yeni bir DeFi yıldızı mı doğuyor? Tohum turunda 1,5 milyon dolar topladı!

Kripto efsanesi Peter Brandt’tan yeni tahmin geldi: “Bitcoin 100.000 doları hedefliyor”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Peter Brandt, Bitcoin’in son hamlesinin, değerini 100.000 dolara getirecek olan benzer parabolik hamlelere getirdiğini düşünüyor.

Bitcoin 4. parabolik aşamada

Ünlü kripto trader’ı Peter Brandt, Bitcoin’in 100.000 dolara ulaşma yolunda olduğuna inanıyor. Twitter’daki son yazısında, “Bitcoin 100.000 doları hedefliyor” dedi. Brandt, görüşünü destekleyen resimlerle birlikte, “BTCUSD, 2010 yılına dayanan dördüncü parabolik aşamasını yaşıyor” dedi.

İlk görüntü, Bitcoin’in 2010’dan bu yana yaşadığı parabolik evreleri gösteren bir grafik:

Bu arada, diğer görüntüde Bitcoin’in düşük ve yüksek fiyatlarının detaylarını içeren bir tablo gösteriliyor. Ek olarak, Brandt ayrıca altın, Amazon ve Netflix hisseleri gibi diğer varlıklarla da BTC’yi karşılaştırıyor. Tweet, kripto meraklıları tarafından oldukça fazla ilgi aldı. Yazım sırası itibariyle Tweet, 1563 kez retweetlenmiş, 4.13K kez beğenilmiş ve 262 yorum almış.

Yorum yapanlar arasında Anthony Pompliano’da vardı ve “Yaşamak için ne zaman” diye sordu.

Bitcoin sadece birkaç saat önce 2018 başından bu yana ilk kez 10.000 doları kırdı. Yükseliş hareketini, 300 doları aşan Ethereum (ETH) ve 38 dolarla yeni yılın en yüksek seviyesini gören Binance Coin (BNB) gibi altcoin’ler izliyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin