featured
Kripto dünyasında ünlü isim anısına NFT projesi

Kripto dünyasında ünlü isim anısına NFT projesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para haber – Amerikalı şarkıcı Whitney Houston şarkı demosu NFT olarak açık artırmaya sunuldu, içinde Whitney Houston 17 yaşındayken kayda alınmış fakat yayınlanmamış bir  kayıt bulunuyor

Yakın zamanda Bitcoin, diğer kripto paralara ve NFT gibi yatırımlar yapan  yada kendine ait olanları piyasaya çıkaran ünlüler arasına bir yenisi daha eklendi.

Müzik NFT platformu OneOf, bir Whitney Houston şarkısının yayınlanmamış bit kaydını takas edilmez bir token olarak açık arttırmaya çıkaracak.


Basında çıkan haberlere göre, Amerikalı şarkıcı ve aktris Whitney Houston,
çalışmalarının bir NFT olarak anılmasını sağlayacak. NFT koleksiyonu, efsanevi yapımcı Quincy Jones tarafından desteklenen “müzik sektörü için özel olarak oluşturulmuş çevreye duyarlı bir NFT platformu” olan OneOf tarafından oluşturulacak.

NFT koleksiyonu, Houston tarafından 17 yaşında kaydedilen ve hiç piyasaya sürülmemiş bir şarkıyı içerecek. 1 Aralık’ta başlayacak olan Miami Sanat Haftası’nda satışa çıkacak. NFT gücünden yararlanan ve hayranlara daha önce hiç piyasaya sürülmemiş özel şarkıları dinleme fırsatı veren bir başka müzisyen.

OneOf, bu tür NFT’leri  daha fazla yayınlayacak ve Houston’ın NFT’si, planlananların yalnızca ilki. Platform, daha fazla hayrana bu değerli varlıkları elinde tutma fırsatı vermek için binlerce uygun fiyatlı NFT’yi sabit fiyatlarla listelemeyi hedefliyor.

NFT alanına böylesine büyük bir ismin gelmesi, başlangıçta ana akıma ulaşmak için çok az yardıma ihtiyaç duyan NFT pazarı için büyük bir destek. NFT’ler hızla birkaç sektöre yayılarak markaların ve içerik oluşturucuların IP’ye erişmesine ve kitleleriyle etkileşim kurmasına yardımcı oldu.

 

NFT sektörü yaratıcıları çekiyor, ancak zorluklar var.

Film ve müzik endüstrisi, NFT’leri kullanmaya büyük ilgi gösteren pek çok sektör arasında yer alıyor. Eminem, Grimes, The Weeknd – diğerleri arasında, teknolojiyle zaten çalışmış olan müzisyenler arasında. Ucuz Roman, Rezervuar Köpekleri ve Kill Bill gibi klasiklerin arkasındaki ünlü yönetmen Quentin Tarantino da NFT’lerle çalışıyor. Yönetmen, film tutkunları tarafından memnuniyetle karşılanan Pulp Fiction’dan sahnelere dayanan NFT’ler yayınlayacağını duyurdu.

Bununla birlikte, film stüdyosu Miramax şimdi Tarantino’ya NFT koleksiyonlarının satışı nedeniyle dava açtı. Bu tür zorluklar sektör geliştikçe artacaktır. Birçok içerik oluşturucu, hem fon sağlamak hem de farkındalık yaratmak için teknolojiden yararlanıyor, ancak bu süreçte diğer paydaşları üzmesi muhtemel, sürecin yapılanacağını ve yeni kuralları hep birlikte göreceğiz.

                                                                                                                                                   beincrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin