Hindistan Başbakanı, kripto dünyası için ülkeleri birlik olmaya davet etti
Hindistan Başbakanı, kripto dünyası için ülkeleri birlik olmaya davet etti

Hindistan Başbakanı, kripto dünyası için ülkeleri birlik olmaya davet etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Avusturalya’nın Sidney kentinde Stratejik Politika Enstitüsü tarafından toplantı düzenlendi. Düzenenlenen toplantıya pek çok ülkeden üst düzey yetkililer katıldı. Başbakanların da katıldığı toplantıda Hindistan damga vurdu. Hindistan Başbakanı Narendra Modi, kripto piyasası ve Bitcoin hakkında konuştu. Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Modi, herkesi bu akım için göreve davet etti.

Son günlerde Hindistan’da kripto varlıklar fazlasıyla konuşulmaya başlandı. Ülke doğru karar alabilmek için sürekli toplantı ve görüşmeler yapıyor. En son bu hafta içinde kripto dünyasının önde gelenleriyle devlet yetkilileri bir araya gelmişti. Güney Asya ülkesinde Hintli parlamenterler ve kripto temsilcileri önemli bir toplantı düzenlemişti.

Hindistan, ETF alanında da ilk adımını geçtiğimiz günlerde atmıştı. Hindistan Menkul Kıymetler ve Borsa Kurulu (SEBI), ülkenin ilk ETF’ini onaylamıştı. Kurul CoinShares’in vadeli işlemleri için onay vermişti. Bu gelişmelerin ardından Hindistan’ın kripto varlıklara daha ılıman bir politika izleyeceği ön görüsünü kuvvetlendiriyor. Tüm bu gelişmelerin yanında Hindistan Başbakanı, kripto varlıklar için ülkelerin bir arada olması gerektiğini söyledi.

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, önemli açıklamalarda bulundu

2021 yılında Bitcoin ve türevlerinin gücü daha da artmış durumda. Kendi başına bir sektör ve alan oluşturan varlıklar, arkasında yatırımcılarıyla beraber büyüyor. Bu ilerleyişle beraber yakın zamanda ülkeler karşı koyamayacak duruma gelebilir. Bu yüzden Hindistan Başbakanı önceden adım atılması gerektiğini düşünüyor. Başbakan Narendra Modi,

Tüm demokratik ulusların kripto konusunda birlik olması gerektiğini düşünüyorum. Yanlış ellere geçmemesi adına beraber hareket etmeliyiz. Burada gençlerimizi de düşünmemiz gerekiyor. Bu alanda devletlerin beraber hareket etmesi doğru olur.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin