Kripto dostu Malta ülkesi, yeni girişimlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor
Kripto dostu Malta ülkesi, yeni girişimlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor

Kripto dostu Malta ülkesi, yeni bir kripto para borsasına ev sahipliği yapacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hindistan’ın önde gelen kripto para birimi borsası Zebpay Borsası, Hindistan’daki merkezini kapatıyor ve şimdi daha fazla kripto dostu Malta ülkesine taşınmaya hazır!

https://twitter.com/indiabits21/status/1050780163116535808

Kripto dostu Malta ülkesi, yeni girişimlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor

Hindistan’daki en büyük token odaklı topluluklardan biri olan Indiabits’e göre Zebpay, Malta’da 20 ülkeye hizmet vermek için Zebpay Borsası’nı kurmaya ve işletmeye hazır. Zebpay, web sitesinde Zebpay’ın hizmet verdiği 20 ülkenin bir listesini sunuyor. Bunlar; Malta, Belçika, Bulgaristan, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İrlanda, İtalya, Letonya, Hollanda, Polonya, Portekiz, Slovenya ve İsveç’dir.

Hindistan’daki Zebpay Borsası’nın faaliyetleri sonlandırıldı

Hindistan’daki Zebpay Borsası’nın faaliyetleri, Hindistan Merkez Bankası (RBI) tarafından uygulanan kripto para bankacılık yasağı nedeniyle Eylül ayı sonunda sonlandırıldı. Zebpay, Hindistan’ın en büyük kripto para borsalarından biriydi. RBI tarafından uygulanan kripto ticareti yasağı, ülke içinde faaliyet gösterme şeklini ciddi şekilde tahrip etti. Bu yüzden Hindistan’ın, Zebpay’ın hizmetlerini sunduğu ülkeler listesinde olmaması sürpriz değil.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin