EOS tabanlı sosyal medya platformu Voice, önümüzdeki ay başlatılıyor
EOS tabanlı sosyal medya platformu Voice, önümüzdeki ay başlatılıyor

Kripto destekli sosyal medya platformu Voice, 4 Temmuz’da başlatılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOSIO’nun yazılım geliştiricisi Block.One önümüzdeki ay Voice isimli yeni sosyal medya platformunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Voice CEO’su Salah Zalatimo’nun Twitter üzerinden yaptığı açıklamaya göre kripto para destekli sosyal medya platformu Voice 4 Temmuz’da lansman yapmayı planlıyor. Zalatimo, altta yatan Blockchain teknolojisinin geçen yıl ölçeklendirmek üzere inşa edildiğini söyledi.

Son olaylar Voice gibi merkezsiz bir platforma duyulan ihtiyacı artırdı

Ancak Zalatimo, son küresel olayların merkezsiz bir sosyal medya platformuna ihtiyacı artırdığını söyledi. CEO, kullanıcıları “siyasete oynamayan, toplulukları güçlendiren ve verilerinize saygı duyan” bir platform olarak Voice’a desteğini göstermeye davet etti.

Sadece alan adına 30 milyon dolar harcandı

EOSIO’nun arkasındaki şirket Block.One, Voice’a 150 milyon dolar yatırım yaptı ve yalnızca alan adına 30 milyon dolar harcadığını bildirdi. Sosyal medya platformu orijinal olarak özel yapım bir EOSIO blok zincirine geçmeden önce EOS’un genel Blockchain’i üzerinde çalışmak üzere tasarlandı.

Şubat ayında kullanıma sunulan beta sürümü, kullanıcıların spam ve sahte hesapları azaltmaya çalışırken insan etkileşimini vurgulayan bir sosyal medya platformuna erişmesine izin veriyor. Voice ayrıca kullanıcıları içerik oluştururken ödüllendirmek için yerel bir yardımcı program tokeni kullanıyor.

cryptoglobe

Ünlü analistten bir sonraki boğa koşusunda yükselmesi beklenen 6 kripto para


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin