En iyi kripto para yatırım stratejisi hangisi? Usta analist açıkladı
En iyi kripto para yatırım stratejisi hangisi? Usta analist açıkladı

En iyi kripto para yatırım stratejisi hangisi? Usta analist açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2018 ve 2019 senesinde kripto para yatırımcılarının neredeyse sadece Bitcoin’e odaklandığını biliyoruz. Altcoinlere gösterilen yoğun talep de her daim sürüyor. Bu konuyu ele alan bir analist, en iyi kripto para yatırım stratejisi ile ilgili görüşlerini paylaştı.

Ceteris Paribus takma ismiyle paylaşımlar yapan analist, Bitcoin’in 30 Aralık 2018’den bu yana yüzde 150 civarında toplandığını, en iyi 200 altcoinin medyan performansının ise aynı zaman dilimi boyunca negatif olduğunu belirtti.

En iyi kripto para yatırım stratejisi hangisi?

En iyi kripto para yatırım stratejisi ile ilgili görüşlerini paylaşan Paribus, yatırımcıların portföylerine büyük oranda Bitcoin koyarken gelecek vadettiklerini düşündükleri altcoinleri de mutlaka barındırmaları gerektiğini söyledi.

Altcoinlerin çoğu çöp olsa da Paribus’a göre küçük meblağlarla şans tanınan bazı altcoinler bir gün akla hayale gelmeyecek performanslar sergileyerek yatırımcılarının yüzünü güldürebilir.

Ethereum yükseliş sinyalleri veriyor

Küçük altcoinler bir yana dursun, analistler son dönemde en büyük altcoin Ethereum’daki potansiyeli de görmeye başlıyor. Analistlere göre ETH’nin teknik ve temel görünümü yakında bir büyümenin gerçekleşeceğini ima ediyor.

Kripto dostu fon Alice Capital’ın yatırım ortağı Alex Fiskum (Token2049’u finanse ediyor), kısa süre önce Twitter üzerinden aşağıdaki tabloyu paylaştı. Tabloda Ethereum’un BTC’ye karşı yakında daha iyi bir performans gösterebileceğine ilişkin ipuçları yatıyor.

Varlığın üç yıllık düşen bir kamada işlem yaptığını (ki bu da bir yükseliş modeli) momentum göstergeleri Ethereum trendine karşı farklılıklar ortaya koyuyor ve altta yatan gücü gösteriyor:

ETH/BTC 3 yıllık düşen kama, büyük sapmalar ve yukarı doğru momentum gösteren osilatörler çiziyor.

 Yakın gelecekte Ethereum’un Bitcoin’e karşı hamle yapmasını bekleyen tek kişi Fiskum değil.

Real Vision’ın genel müdürü ve Goldman Sachs’ın eski yöneticisi Raoul Pal, ETH’nin son iki haftadaki olumlu fiyat hareketinden sonra yakında pazar liderinden daha iyi olacağını düşündüğünü söyledi.

cryptoslate

Ünlü analistten bir sonraki boğa koşusunda yükselmesi beklenen 6 kripto para


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin