Bank of America, önemli bir soruna çözüm buluyor
Bank of America, önemli bir soruna çözüm buluyor

Bank of America, kripto para anahtarlarını saklamak için bir patent aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bank of America, Salı günü kriptografik anahtarları saklayan bir cihaz için patent aldı ve dokümanın detayları kripto para uygulamalarına işaret ediyor.

Bank of America, önemli bir soruna çözüm buluyor

ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi tarafından Salı günü verilen patentte banka, özel anahtarların saklanması için bir sertleştirilmiş depolama aygıtını detaylıca belirtiyor. Bu Blockchain platformları için kullanılanlar gibi bir özel anahtar.

Patent, “kripto para birimlerini” birkaç kez referanslarsa da, genel olarak uygulama, teklif edilen cihaza uygulanacak diğer anahtarları da açmakta. Banka’ya göre bu anahtarları saklayan bilgisayarların genellikle internete ya da diğer kamu ağlarına bağlı olması nedeniyle yerel saklama, bunların kötüye kullanıma karşı sürekli olarak hassas oldukları anlamına geliyor.

Banka birçok uygulama için patent hakkı kazandı

Patent belgesinde bu nedenle özel kriptografi anahtarlarının saklanması için güvenli bir yola ihtiyaç olduğu belirtiliyor. Ayırıca belgede, bu depolama yönteminin, kullanıcının özel anahtarlarının çalınmasının “riskini azaltması” gerektiği de vurgulanıyor. Banka, gelecekte teknoloji patentlerinin kripto para birimleri alanına uygulanabileceğini düşünerek birçok uygulama için patent hakkı kazandı.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin