kripto para borsalari kampanyalari

Kripto borsalarının düzenlediği en dikkat çekici 5 Kampanya

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto borsaları arasında ciddi bir rekabet var. Bu nedenle, her platform yatırımcı çekmek için çeşitli kampanyalar ve etkinlikler düzenliyorlar.

Geliştiriciler borsada daha fazla token listeleyerek, işlem maliyetlerini düşürerek ve kullanıcıları çekmek için sistemi hızlandırmak gibi etkinliklerde bulunuyor. Yatırımcıları çekmek için en yaygın yöntemlerden biri ise belirli bir dönemde en yüksek işlem hacmine sahip bir kullanıcının kazandığı yarışmalar düzenlemek. Bu yazıda, kripto para web sitelerinde düzenlenen en ilginç yarışmaları hatırlamaya karar verdik.

Lamborghini Huracan Hediyesi

Yeni Yıl tatili vesilesiyle, en büyük kripto para borsası Binance‘nin geliştiricileri, traderler arasında yarışma düzenleyerek süper bir  yarış  otomobili hediye etmeye karar vermişlerdi. Hediyenin sponsoru ise tokenlerinizi Visa kartında saklamanıza izin veren Monaco (MCO) projesiydi.

Lamborghini’yi kazanmak için, Binance borsasında bu tokenin en büyük işlem hacmine sahip olunması gerekiyordu. 2. Sırada yer alan trader, 4.000 MCO ( yaklaşık 11.000 dolar), 3. sıradaki 1500 MCO (yaklaşık 4000 dolar) almaya hak kazandı.

İşlem yapana helikopter

Çok uzun zaman önce, OKEx kripto borsası Perpetual Swap kripto para türevini tanıtmak için bir yarışma düzenledi. Türevler vadeli işlemlerinizi yapmanıza ve bir takas kullanarak oranı tahmin etmenize olanak sağlayan karmaşık bir finansal araçtır. Vadeli işlemler, özellikle kripto para dünyasıyla ilgili olan, gelecekteki sabit bir fiyata varlık satmak için kullanılır. Takas, token oranının gelecekte yükselip yükselmeyeceğini tahmin etmek için gereklidir.

Türev işlemlerinde en yüksek işlem hacmine sahip olan trader’e ise bir helikopter ya da ederi değerinde Tether (USDT) vaadi bulunuyordu. İlk 30 türev işlemcileri 300 ile 3000 dolar arasında bir ödülün sahibi olacaktı.

Kripto borsasından Maldiv tatili

Bibox kripto para borsası 19-25 Kasım 2018 tarihleri arasında en büyük çok işlem yapan yatırımcılarına toplamda 300.000 dolar veriyordu. Fakat en ilginç şey, borsanın  kendi düzenlediği çevrimiçi piyangoda Maldiv tatili vermesiydi. Ayrıca piyangoda 1 BIX (0.15 dolar) ila 50 BIX (7,5 dolar) arasında bir kripto para kazanma olasılığı da bulunuyordu.

Tavsiye oyunlar… En güçlüler hayatta kalacak

Estonya borsası p2pb2b’nin kurucuları, platforma yeni kullanıcılar davet ederek büyük miktarlar kazanabileceğiniz bir yarışma düzenlemeye karar verdiler. Tavsiye oyunları aslında bir tavsiye programı olarak çalışır. Ancak oldukça ilginç kuralları bulunur.

Oyunlar, sezonluk şeklinde düzenleniyor. Ve 2. sezon yakın zamanda sona erdi. 10.000 dolar değerinde XRC oyuna katılanlar arasında dağıtıldı. Birinci olan kullanıcı yaklaşık 3800 dolar aldı. Ayrıca tüm katılımcılara işlem maliyetinde% 50 indirim uygulandı. Yakında gelecekte yeni oyun sezonunun başlayacağını söylüyorlar.

Havadan gelen para

2018 yazında ise BitForex borsası platformunda vadeli işlemlerle ilgili bir yarışmanın tanıtımını yaptı. Katılan her bir tradere, demo vadeli işlemler almak için 1,8 milyon USDT’ye eşit bir demo hesap verildi. Bu türev ticaret simülasyonu yarışmasına katılan herkes otomatik olarak 1 milyon BF Token (20000 dolar), 50000 ELF (8000 dolar), 300000 ACT (3000 dolar) ve 300000 KCASH (1500 dolar) ödülü için yarıştı.

Sonuç

Kripto para borsaları arasındaki sağlıklı rekabet, kurucularını, kullanıcıları cezbetme ve yarışmalar yoluyla sadakatlerini artırmanın yeni yollarını bulmaya teşvik ediyor. Bazen ödül kazanmak için borsada büyük bir ciro olması bile gerekmiyor. Örneğin, p2pb2b’de kullanıcıyı davet etme işlemlerinde indirim alabilirsiniz ve Binance borsasında tavsiye ettiğiniz kişilerin her işleminden komisyonun yüzde 20’sini kazanabilirsiniz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin