Binance’den kritik Ripple hamlesi! XRP fiyatı yükselebilir
Binance’den kritik Ripple hamlesi! XRP fiyatı yükselebilir

Binance Coin patlaması: BNB, bir haftada yüzde 50 değer kazandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Binance Coin şimdi 7. en büyük kripto para birimi oldu.
  • Arjantin hükümeti, Binance destekli Blockchain girişimlerini finanse edecek.

Binance Coin (BNB), benzeri görülmemiş bir büyüme ile pazarı yeniyor. Kripto para, son 24 saat içinde %15 ve son yedi gün içinde %50 değer kazandı. Bu durum BNB’nin ilk 20’de bulunan kripto paralar arasında en iyi performans göstermesini sağlıyor.

Binance Coin haftalık fiyat grafiği
Binance Coin haftalık fiyat grafiği

Binance Coin Tether, Stellar ve Tron’u geride bıraktı

BNB, yazım sırasında 2.7 milyar dolarlık hacmi ile 15,47 dolardan işlem görüyor. Bu yükselişle, kripto para, Tether, Stellar ve Tron’u geride bırakarak küresel kripto para birimi derecelendirme notunda yedinci sıraya çıktı.

2017 yılında ICO aracılığıyla başlatılan BNB, on kat büyümeyi ve en popüler tokenlerden biri olmayı başardı. Baştaki momentum, Binance Launchpad’de başlatılan iki başarılı ICO ve Binance DEX’in tanıtılmasıyla destekleniyor. Son zamanlarda, Periscope’taki AMA oturumunda konuşan borsa CEO’su, Binance Launchpad’de bir token satışı daha olduğunu açıkladı

Arjantin Hükümeti, Binance Labs’a yatırım yapacak

Ayrıca, Arjantin hükümeti, popüler bir kripto para birimi borsası Binance’ın risk sermayesi olan Binance Labs tarafından desteklenen Blockchain startup’larına yatırım yapmayı planlıyor.

Arjantin Çalışma Bakanlığı, Binance Lab tarafından desteklenen her bir Arjantinli Blockchain projesine 50.000 dolar tahsis etme kararını açıkladı. Bu kripto para biriminin dışında, LatamEX de inkübatör programının ikinci turunda finansman elde edecek.

Bakanlık, dört Blockchain projesini dört yıl boyunca desteklemeyi ve yerel Blockchain hızlandırıcı Kurucu Laboratuarları ile onlara yatırım yapmayı planlıyor.

 

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin