Kripto borsa UpBit'in işleticisi Ledger ile ortaklık yaptı
Kripto borsa UpBit'in işleticisi Ledger ile ortaklık yaptı

Kripto borsa UpBit’in işleticisi Ledger ile ortaklık yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Koreli fintech firması Dunamu’nun bir finansal hizmetler iştiraki olan DXM, kurumsal bir kripto varlık saklama servisini başlatmak için kripto siber güvenlik ve kripto para cüzdanları tasarlayan  Ledger şirketi ile çalışıyor.

Kripto varlıklar için yeni saklama hizmeti

Sektörün önde gelen haber kaynaklarından TheBlock, 4 Aralık’ta DXM’nin, Upbit Safe adı altında yeni saklama hizmetini başlatmayı planladığını ve Ledger’ın gözetim kolu olan Ledger Vault’un girişimini teknolojisiyle destekleyeceğini bildirdi. Upbit Safe, Ledger’in donanım güvenliği teknolojisini kullanarak, ticaretini kurumsal müşterileri için daha verimli ve güvenli hale getireceği bildirildi.

Ledger’in Asya-Pasifik bölgesi Başkanı Glenn Woo, Ledger Vault’un kurumların velayet kurallarını ihtiyaçlarını daha iyi uyacak şekilde özelleştirmelerine olanak tanıyan çözümler sunduğunu açıkladı. DXM’nin Baş Strateji Sorumlusu Eric Yoo, şirketin önce UpBit’in müşterilerini hedef alacağını belirtti. Yoo, yeni girişimin bakış açısını açıkladı:

“Kore’deki en büyük borsaya bağlı bir kuruluşuz ve saklama hizmeti sunabileceğimiz  çok fazla varlığımız olduğu göz önüne alındığında emsallerimize göre bir avantajımız var. […] Upbit markası, Ledger Vault’un güvenlik teknolojisi ve DXM’nin kendi teknolojisinin birleşimi, DXM’ye Kore pazarında üstünlük sağlayacaktır. ”

Düzenleme eksikliği kripto büyümesini engelliyor

Buna ek olarak Yoo, Güney Kore’deki kripto alanına kurumsal katılımın belirsiz bir düzenlemeyle büyük ölçüde engellendiğini itiraf etti. öte yandan, yerel kripto endüstrisine para akışı sağlayacağına, ve önümüzdeki yıl en kısa sürede iyileşmesi gerektiğine inanıyor:

“Kore’deki en büyük risk düzenleme eksikliğidir. […] Dışarısı oldukça vahşi batı. […] Düzenlemeler daha netleştiğinde, kurumsal para ile ilgilenmemiz ve belirsizliklerden risk almamak bizim için daha kolay olacaktır. ”

Woo ayrıca Ledger Vault’un alanda yeni bir hizmet olduğunu ve hala piyasaya girmeye çalıştığını açıkladı. DXM şirketinin yardımıyla, firmanın faaliyetlerini ölçeklendirmesine yardımcı olabileceğini umuyor:

“DMX çok güvende olma ününe sahip… Kore’de yaptıkları kayıtlarla, ölçeklememize kesinlikle yardımcı olabilirler.”

Kurumların kripto varlıklarını güvenceye almayı amaçlayan kripto saklama hizmetlerinin sayısı, kurumun yatırımcıları için alanı daha uygun hale getirdiğinden düzenli olarak artmaktadır. Son örneklerden biri, kurumsal Bitcoin (BTC) ticaret platformu Bakkt, Kasım ayının ilk yarısında düzenleyici onay aldıktan sonra saklama hizmeti başlattı.


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin