Kripto balinalarından dikkat çeken SHIB hareketliliği! Sebebi ne?
Kripto balinalarından dikkat çeken SHIB hareketliliği! Sebebi ne?

Kripto balinalarından dikkat çeken Shiba hareketliliği! Sebebi ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – IntoTheBlock verilerine göre, Shiba Inu son yedi günde büyük bir işlem hacmiyle en yüksek seviyeye ulaştı. Son 24 saat içinde, 2.21 trilyon SHIB değerinde büyük bir işlem hacmi kaydedildi. Bu, son yedi gündeki en yüksek seviye olarak dikkat çekici bir şekilde ortaya çıktı.

IntoTheBlock’a göre, Büyük İşlem Hacmi metriği, belirli bir günde balinalar ve kurumsal katılımcılar tarafından gerçekleştirilen toplam miktar hakkında bilgi sağlar.

Shiba Inu Large Transactions Volume

Büyük işlem hacimlerindeki ani artışlar, kurumsal yatırımcıların veya balinaların aktif olarak alım veya satım yaptığını gösterir. IntoTheBlock, 100.000 dolardan fazla değere sahip olan işlemleri büyük işlemler olarak sınıflandırır. Shiba’nın büyük işlem hacmi son 24 saatte %43,72 arttı.

Devasa balina işlemlerinin etkisi, SHIB’in son yedi gündeki en büyük fiyat artışını deneyimlemesiyle hissedilmektedir.

Shiba Inu fiyatındaki dalgalanmalar

Günlük grafiğe bakıldığında, Shiba Inu son yedi günde en büyük günlük kazançlarını kaydetmekte ve şu anda %3,66 artışla 0,00000756 dolar seviyesinden işlem görmektedir.

22 Haziran’da 0,0000084 dolar seviyesine ulaşan bir yükseliş serisinden sonra, SHIB’nin fiyatı kâr elde etme sürecine girdi ve bu da fiyatların düşmesine neden oldu.

SHIB, 28 Haziran’da 0,000007 dolar seviyesine düştükten sonra dip alanlar için fırsat sunmuştur. SHIB’nin fiyatı 29 Haziran’da toparlanmaya başlarken, fiyat düşüşü hızla düşüşü satın alan alıcılarla karşılaşmıştır.

SHIB o günden bu yana kazanımlarını sürdürmekte olup, bugün olumlu bir kapanış yaparsa üst üste ikinci gününü yeşil olarak tamamlamış olacaktır.

Son 24 saatte ayrıca önemli miktarda SHIB token’ı yakıldığı görülmektedir. SHIB Burn Twitter hesabına göre, son 24 saat içinde dört işlemde toplamda 50.258.924 SHIB token’ı yakılmıştır.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin