Dev kripto para borsası yarışma başlattı: Toplam ödül 205 bin dolar
Dev kripto para borsası yarışma başlattı: Toplam ödül 205 bin dolar

Kripto Balinaları Litecoin’de ziyafet çekiyor, kurumsal borsa XRP’yi destekliyor ve İsviçre Borsası Ethereum tabanlı ETP ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto dünyası belki fiyat olarak henüz yükselmedi ancak duygu olarak yüksek hislere kavuştu. Kripto para dünyası dünyanın dört bir tarafından gelen benimsemeler ve eski günleri hatırlatan kripto yükselmeleri ile çalkalanıyor. İşte 3 büyük kripto parada yaşanan önemli gelişmeler.

Litecoin

Litecoin balina gözlemcileri bugün bazı büyük kripto hareketlerini gözlemledi. Geçtiğimiz 24 saat içinde, mevcut olan en büyük ikinci Litecoin cüzdanı üç ayrı transferde büyük miktarda LTC aldı ve yaklaşık 5.43 milyon dolar değerinde toplam 99.290 LTC depoladı.

Geçen sene başlayan büyük kripto düşüşünün ardından cüzdan, BitInfoCharts’a göre 2019 boyunca kademeli olarak sürekli büyük miktarda LTC alıyor. Sadece geçen ay, cüzdan yaklaşık 12.75 milyon dolar değerinde 233.097 LTC ​​aldı.

Ethereum

SIX Swiss Exchange – Avrupa’nın en büyük borsalarından biri – yeni Ethereum tabanlı borsada işlem gören bir ürün (ETP) ekledi. Geçen Kasım ayında SIX, Ethereum tabanlı bir ETP’nin yanı sıra Bitcoin, XRP, Bitcoin Cash ve Litecoin için ETP’ler oluşturacağını açıkladı. Yeni başlatılan ETP, ​​Amun AG tarafından desteklenmektedir.

XRP

Singapur merkezli kripto borsası Huobi, kurumsal yatırımcılar için borsa dışı (OTC) ticaret platformuna XRP’yi ekledi. Dijital varlık Bitcoin, Ethereum, Tether, EOS ve Huobi Token’e katıldı. Huobi Global, CoinMarketCap’e göre şu anda hacim bakımından dokuzuncu en büyük kripto borsası.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin