Kripto balinaları harekete geçti: 275 milyon dolarlık Bitcoin taşıdılar!
Kripto balinaları harekete geçti: 275 milyon dolarlık Bitcoin taşıdılar!

Kripto balinaları harekete geçti: 275 milyon dolarlık Bitcoin taşıdılar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Verilere göre, balinalar cüzdanlarından Binance kripto borsasına 5.552 Bitcoin (yaklaşık 162 milyon dolar değerinde) aktardı.

Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC), Cuma günü kırmızı endeksler gördü. BTC fiyat düşüşü, birkaç kripto balinasının, Bitcoin fiyatının 30.000 dolar seviyesini geri kazanamadığı için varlıklarının bir kısmını elden çıkarmaya karar vermesi nedeniyle meydana geldi.

Bitcoin balinaları hareket halinde mi?

WhaleAlert tarafından sağlanan verilere göre, kripto balinaları son 24 saat içinde birden fazla işlemde 9.406 Bitcoin (yaklaşık 275 milyon dolar değerinde) taşıdı. Kaydedilen en büyük tek işlem, 2.459 Bitcoin’i (yaklaşık 72.66 milyon dolar değerinde) Binance kripto borsasına taşıdı.

Balinaların 275 milyon dolar değerindeki BTC’yi kripto borsalarının en büyüğü Binance ve Coinbase’e taşıdığı belirtilmelidir. Bu işlemler, ABD’nin artan faiz oranlarına rağmen 2. çeyrekte GSYİH’nın hızlandığını bildirmesiyle geldi. Daha önce, GSYİH ve PCE rakamlarının olumlu gözükse bile Bitcoin fiyatının yükselmesi için bir düzeltme yapması gerekeceği bildirilmişti.

Verilere göre, balinalar geçtiğimiz günlerde cüzdanlarından 5.552 Bitcoin’i (yaklaşık 162 milyon dolar değerinde) birden fazla işlemde en büyük kripto borsasına taşıdı. Bu, 2.459 ve 1.499 Bitcoin’lik iki ağır işlemi içerir.

ABD’nin en büyük kripto borsası Coinbase, birden fazla işlemde 2.854 Bitcoin (yaklaşık 113 milyon dolar değerinde) kaydetti, kaydedilen en büyük işlem ise 1.950 BTC (yaklaşık 57 milyon dolar değerinde) transferiydi.

Bitcoin fiyatı, geçen ay boyunca iyi bir yükseliş kaydettikten sonra düşüşe geçti. Son 7 günde BTC fiyatı %2’den fazla düştü ve şu anda 29.000 dolar fiyat seviyesine doğru düşmeye devam ediyor. Basın zamanında ortalama fiyatı 29.214 dolar olarak işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin