Fidelity Exec, Bitcoin boğa formasyonu oluştuğunu söylüyor

Fidelity Exec, Bitcoin boğa formasyonu oluştuğunu söylüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, uzun süre sonra ilk defa bir ayı güzel yerde kapattı. Şubat ayının son gününde yaptığı atakla 43.000 doları üzerinde aylık kapanış geldi. Bir gün içinde ise 6 bin dolar artış yaşayarak dikkatleri yeniden üzerine çıktı. Fidelity Exec ise, Bitcoin boğa formasyonu ile ilgili önemli bir bilgi paylaştı. 

Fidelity’den Jurrien Timmer, dünyanın en büyük kripto para birimi için düşüş trendinin sonunu işaret edebilecek bir yükseliş Bitcoin modeli tespit etti. Fidelity Investments küresel makro direktörü Timmer, çift dipli bir Bitcoin boğa formasyonu modeli olduğunu Twitter üzerinden paylaştı. 

Timmer’a göre, genellikle en büyük kripto para birimiyle birlikte hareket eden Bitcoin bağlantılı hisse senetleri içinde geçerli. Çift dip formasyon genellikle düşüşten yükselişe dönüşü gösterir ve gelecekteki bir yükseliş trendinin başlangıcını işaret eder.

Bitcoin fiyatını önemli seviyeye getirdi

Bitcoin fiyatını önemli seviyeye getirdi

Piyasanın en değerli varlığı kısa süre önce 10 Şubat’tan bu yana ilk kez 45.000 dolar seviyesine yaklaştı. 3 hafta sonra yaptığı verimli ilerleyiş tüm piyasaya pozitif yansıdı. Bitcoin şimdi geçen hafta yaklaşık %30 arttı ve 34.390 dolara kadar düştükten sonra etkileyici bir geri dönüş yaptı. 

Amiral gemisi kripto para birimi hala rekor seviyesinden %35.97 aşağıda. Geçen ay Timmer, Bitcoin’in büyüme yörüngesini teknoloji devi Apple’ınkiyle karşılaştırdı. Ekim ayında, Fidelity yöneticisi Bitcoin fiyatının sonunda 100.000 dolara tırmanacağını düşünüyor.

 

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin