Sıcak Gelişme: Kripto tarihindeki en büyük Bitcoin transferinden biri gerçekleşti!
Sıcak Gelişme: Kripto tarihindeki en büyük Bitcoin transferinden biri gerçekleşti!

Kripto balinaları 727 milyon XRP ve XLM’yi borsalardan taşıdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto balinaları, çok sayıda XRP ve Stellar’ı kripto para borsalarından başka adreslere taşıdı. Balina gözlemcileri bu devasa transferleri hemen fark etti.

Kripto balinaları işlemlerini birkaç saat içinde gerçekleştirdi

Taşınan tüm XRP’ler, Bittrex kripto para borsasından başka bir kripto para borsası olan Güney Koreli Upbit borsasına gönderildi. Transferin, 159 milyon dolar tutarında 507 milyon XRP içerdiği gözlemlendi.

Bu arada, başka büyük bir balina daha hareket etti. Çok fazla miktarda Stellar (XLM) parçalar halinde taşındı. Balina hareketi, Bittrex borsasından her biri 10 milyon XLM’den oluşan bilinmeyen bir cüzdana 22 ayrı işlem halinde gerçekleşti. Her bir işlem ile yaklaşık 867.000 dolar taşındı.

Böylece birkaç saat içinde toplam 727 milyon XRP ve XLM taşınmış oldu.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin