Çin dijital para yolunda önemli bir iş birliği gerçekleştirdi.
Çin dijital para yolunda önemli bir iş birliği gerçekleştirdi.

Çin en iyi kripto para listesini yayınladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin’in Bilgi ve Endüstri Gelişimi Merkezi (CCID) en yeni kripto para derecelendirme endeksini yayınladı. Listede şaşırtıcı bir şekilde EOS’dan sonra TRON ikinciliği kapmış gözüküyor. Ethereum ise ilk kez TRON’un arkasında kalarak 3. sıraya geriledi.

En iyi kripto para listesinde Bitcoin 13. sırada

Ethereum ve TRON arasındaki rekabet bilinirken bu rapor hiç kuşkusuz TRON cephesine destek sağlayacaktır. Bu arada Bitcoin, Stellar, XRP, Monero, Cardano, IOTA ve Litecoin gibi uzun bir kuyruğun önünde kendine 13. sırada yer buldu.

Hükumetin sponsorluğundaki liste, temel teknolojilerinin, uygulanabilirliklerinin ve yeniliklerinin performansına göre en üst düzey kriptoları sıralıyor.

Çin, gelişmekte olan teknolojiden yararlanmak isteyen şirketleri destekleyerek Blockchain teknolojisini büyük ölçüde benimsemeye çalışıyor. Ancak ülke, Blockchain teknolojisine ne kadar yakınlık duysa da kripto paralara karşı o kadar mesafeli davranıyor. Hatta 2017 yılında ülkede bulunan kripto para borsaları bile kapatıldı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin