Kripto avukatı Bill Morgan, Bitcoin maksimalistini eleştirdi: XRP'yi yok edeceğini iddia etti!
Kripto avukatı Bill Morgan, Bitcoin maksimalistini eleştirdi: XRP'yi yok edeceğini iddia etti!

Kripto avukatı Bill Morgan, Bitcoin maksimalistini eleştirdi: XRP’yi yok edeceğini iddia etti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto avukatı Bill Morgan, XRP’ye karşı olumsuz tutumuyla bilinen Bitcoin maksimalisti Max Keizer’ı eleştirdi. Avukatın yorumları, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun yetki alanını aşacağını ve XRP ile birlikte diğer tüm altcoinleri yok edeceğini iddia eden Keizer’ın yakın zamanda attığı bir tweet’e yanıt niteliğindeydi.

Max Keizer, geçtiğimiz günlerde SEC’in Ripple’a karşı yaptırım uygulamasını ele alan devam eden bir tartışmaya Twitter üzerinden katıldı. Tartışmaya Bill Morgan, kripto para avukatı arkadaşı John Deaton ve Ripple’ın Baş Teknoloji Sorumlusu David Schwartz da dahil oldu.

Morgan bu haftanın başlarında, Keizer’ı SEC’in Ripple ve diğer kripto varlıklar üzerindeki baskısını Bitcoin’e fayda sağlama bahanesiyle kutlamakla suçladı. Ripple CTO’su David Schwartz, SEC’in eyleminin, ABD hükümetinin geleneksel finans kurumlarına avantaj sağlamak amacıyla Bitcoin’i baskı altına almasına benzediğini belirtti.

John Deaton, Bitcoin maksimalistlerinin kendilerini özgürlükçü olarak tanıtmalarına rağmen, Ripple gibi durumlarda SEC’in “brüt” aşırı müdahalesini destekledikleri için Keizer’ın son açıklamalarındaki ironiye dikkat çekti. David Schwartz, Keizer’ın davranışını alaycı bir üstenci tavır olarak nitelendirdi.

El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele’nin kıdemli Bitcoin danışmanı olarak görev yapan Keiser, eleştirmenlerine, SEC’in Bitcoin’e yaptırım uygulamayacağını iddia ederek cevap verdi. Ona göre, Wall Street ve geleneksel finans kurumları için hukukun üstünlüğü eksikliği bulunmaktadır.

Bitcoin maksimalisti, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’un ABD’deki federal kurumları veya JPMorgan gibi TradFi devlerini geride bırakamayacağını tahmin etti. “Bu sadece ne zaman olacağı meselesi, XRP’nin kesilip kesilmeyeceği değil.”

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin