Kripto analistinden önemli tahminler: Bitcoin boğa döngüsü yaklaşıyor!
Kripto analistinden önemli tahminler: Bitcoin boğa döngüsü yaklaşıyor!

Kripto analistinden önemli tahminler: Bitcoin boğa döngüsü yaklaşıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Michaël van de Poppe, tanınmış bir kripto analisti, Bitcoin’in boğa döngüsünün devamını tetikleyebilecek bir katalizörün beklenildiğini öngörüyor. Son bir strateji oturumunda, 162.000 YouTube abonesiyle paylaştığı üzere, Bitcoin’in muhtemelen piyasa düzeltmesinin sonuna yaklaştığını belirtti.

Van de Poppe, finansal piyasaların bir resesyona karşı hazırlıksız olduğunu, bu durumun Bitcoin için iyi bir işaret olduğunu söylüyor. Bitcoin‘in muhtemelen piyasa düzeltmesini tamamlamak için yakında 28.000 dolar seviyesini yeniden test edebileceğini ve ardından yükselişe geçebileceğini öngörüyor.

Analist, Federal Rezerv’in enflasyonu kontrol etmek için faiz oranlarını artırmayı durdurursa, kripto piyasalarının muhtemelen hızla yükseleceğini düşünüyor. Chainlink (LINK), Ethereum (ETH), Avalanche (AVAX) ve Bitcoin gibi birkaç dijital varlık yükselmeye hazır görünüyor.

“Faiz artırma politikasının sona ermesi durumunda, muhtemelen piyasalarda bir yukarı dönüş yaşayacağız.” Ayrıca Van de Poppe bir piyasa çıkışı için gerekli olan tüm öğelerin mevcut olduğuna inanıyor; sadece devam etmek için bir tetikleyiciye ihtihaç olduğunu düşünüyor. Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC), GSYİH ve PCE gibi önemli gelişmelerin ardından, Bitcoin boğa döngüsü devam edebilir.

Geleceğe bakıldığında, Bitcoin’in kripto alanındaki geleceği umut verici kalmaya devam ediyor. Piyasa oynaklığına rağmen, Bitcoin yenilik yapmaya ve benimsenmeye devam ediyor. Büyüme potansiyeli sınırsız ve kripto dünyası hâlâ genişliyor. Bitcoin bu zorluklarla başa çıktıkça, dayanıklılığı ve potansiyeli giderek daha belirgin hale geliyor.

cryptonewsland


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin