Ünlü analist, Meme coinler hakkında endişeli!

Ünlü kripto analisti yeni Meme Coin projelerinin geçerliliğini sorguluyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Analist ve G3Vrse’nin kurucusu David Gokhshtein, DOGE, SHIB ve FLOKI’ gibi meme coinlerin yükselişinden sonra daha fazla projenin gerekliliğini sorguladı. Bu çılgınlığının öncüsü olan DOGE, başlangıçta şaka amaçlı bir ödeme sistemi olarak tanıtıldığını söyledi.

G3Vrse’nin kurucusu David Gokhshtein, kripto para piyasasında daha fazla meme coin projesinin gerekliliği konusunda şüphelerini dile getirdi. DOGE, SHIB ve FLOKI gibi popüler meme coin’lerin yükselişi, böyle coinlere olan talebi karşılamış olabilir ve ek meme coin projelerinin gereksiz hale gelmesine neden olmuş olabilir. Bu çılgınlığının öncüsü olan DOGE, başlangıçta şaka amaçlı bir ödeme sistemi olarak tanıtılmıştı. Gokhshtein’in görüşü, kripto para piyasasının diğer dijital varlık türlerine odaklanabileceğini ve bu tarz coin’lerin gelecekte bu kadar yaygın olmayabileceğini düşündürüyor.

En bilinen Meme Coinler hangileri?

Billy Markus ve Jackson Palmer adlı yazılım mühendisleri, “şaka” amaçlı bir ödeme sistemi oluşturmak için harekete geçtiklerinde DOGE, ilk meme coin oldu. Raporlara göre, mühendisler, kripto paralardaki vahşi spekülasyonlarla dalga geçmek için Dogecoin’i geliştirdiler. Ancak yıllar sonra, DOGE benimsenmeye başladı ve Shiba Inu ve Floki gibi iki topluluk tabanlı meme coin’in yaratılmasına ilham verdi.

Elon Musk’ın DOGE’ye olan ilgisi, coin’in büyümesinin bir kaldıraçı haline geldi. Bu nedenle, Musk’ın en güçlü roketi olarak lanse ettiği “Starship”i piyasaya sürme planı, DOGE’nin fiyatına etki ettiği görünüyor. Bu coin son 24 saatte neredeyse %5 değer kazandı, bu da coin’in ana akım gelişime bağlılığını yansıtıyor.

SHIB, 2020’de anonim bir geliştirici tarafından köpek meme kripto paraları serisine devam etmek için oluşturuldu. Birçok kripto kullanıcısı, DOGE’nin rakibi olarak değerlendirdi ve coin topluluğu, spekülasyonu haklı çıkaran bir şekilde büyüdü. SHIB, Shiba Inu topluluğu için bir ödeme jetonu olarak hizmet veriyor ve oluşumundan bu yana çeşitli formlarda gelişti. Shiba Inu için bir layer 2 protokolü olan Shibarium’un piyasaya sürülmesi, SHIB’in değerini ve gelişimini artırması bekleniyor.

Floki, Elon Musk’ın köpeğine dayanan bir meme coin olarak başladı. Ancak, DeFi, NFT ve Metaverse yetenekleri olan tam teşekküllü bir Web3 projesine dönüştü. Birçok diğer meme temalı kripto projesinin varlığına rağmen, üç en iyi sıralamada üçüncü sırada yer alıyor.

Gokhshtein’in sorgusu ve mevcut meme coin’lerin sunduğu çözümlerdeki benzerlikler, böyle temalarla yeni projelerin gerekliliğini sorgulamanın kripto kullanıcıları arasında geçerli bir tartışma konusu olabileceğini gösteriyor.

Meme Coin Listesi •

coinedition.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin