Bitcoin'in bir sonraki seviyesini gösteren metrik artışa geçti!
Bitcoin'in bir sonraki seviyesini gösteren metrik artışa geçti!

Kripto analisti Bitcoin için dip seviyesini açıklıyor: Noel Baba rallisinin de yakında olduğunu söylüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Gelecek haftalarda Bitcoin’in ne kadar iyi performans göstereceğine dair bir kanıt yok, ancak analistler umutlu. Bitcoin’in geçen yılki performansı, Aralık ayı ortasında token başına yaklaşık 20.000 dolardı ve bu günlerde de aynı derecede muhteşem bir çöküş geçirdi. Fiyat hareketleri çok dikkat çekti ve bu ay yaşanan yeni düşüşler, yatırımcılara kripto para biriminin volatilitesini hatırlattı. EToro’da bir kripto analisti olan Mati Greenspan, Bitcoin’in bir sonraki test seviyelerini açıkladı.

“Bitcoin 31 Aralık’ta 100 dolar ve 1 milyon dolar arasında olacak.”

Bitcoin fiyatı bugün, Eylül 2017’den bu yana en düşük seviyesini gösteriyor ve geçen haftanın başında sürdürülen zararların önüne geçiyor. Greenspan, şimdi Bitcoin’in bir sonraki test seviyesini 3.000 ila 3.500  aralığında aradığını belirtiyor. Bitcoin uzmanı konuya yönelik şunları söylüyor:

Kısa vadede bilmek gerçekten imkansız. Yılbaşından beri insanların yıl sonu tahminlerimi sorduğunu söyledim, yüzde 99 kesinlikle bir Bitcoin’in31 Aralık’ta 100 dolar ve 1 milyon dolar arasında olacağını söyleyebilirim. Şu anda bir Noel Baba rallisi olacağını umuyordum, şimdi tüm sene boyunca grafikler üzerinde bir tekerleme üçgenine bakıyoruz ve şimdi üçgenden ayrıldık ve umarım Bitcoin artık sistemden çıktı.

“Orijinal Bitcoin Cash hard forku bir boğa koşusunu tetikledi.”

Eylül ayının ortalarından beri, sanal para birimi, 6.000 dolar destek seviyesinin üzerinde kaldı. Ancak fiyatlar 15 Kasım’da düşmeye başladı. Ani satışları bazı analistler, Bitcoin fokru Bitcoin Cash’in hash savaşına bağladı. Greenspan ise bir Noel Baba mitingi bekliyor. Ancak Greenspan, Bitcoin’in piyasa hareketlerinin kripto para birimi alanındaki tesadüfi olaylar olduğuna inandığını iddia ediyor. Bitcoin uzmanı konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

1 Ağustos 2017’de hatırlıyorsanız, orijinal Bitcoin Cash hard forku bir boğa koşusunu tetikledi. Bunun özellikle piyasa satışını tetiklediğini bilmiyorum, kesinlikle duyguları etkilemiş olabilecek pek çok tarafın yan hikayelerinden biriydi. Bunun pazarları kaplayan ama tesadüfi olan bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Kripto analisti: “Fiyat şu anda en değerli metrik olmaya devam ediyor.”

Senaryo ne olursa olsun, piyasa analisti fiyat hareketlerinin Bitcoin ve diğer sanal tokenlere özgü olmadığını söyledi. Wall Street yatırımcıları, geleneksel anlamda hisse senetlerine değer vermek için fiyat-kazanç oranlarını kullanabilirler ancak bu, Bitcoin için geçerli değil. Sonuç olarak Greenspan, fiyat spekülasyonunun kripto pazarlarının büyük bir parçası olmaya devam edeceğini düşünüyor. Kripto analisti Greenspan, konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Kriptoda, bu şeyler hala inşa ediliyor, çünkü endüstri standardı yok. Yapabileceğimiz tek metrik bedel. Ve fiyat şu anda en değerli metrik olmaya devam ettiği için, teknik analizleri yansıtacak. Bunun bir örneği, bir destek seviyesinin ihlal edildiği veya teknik seviyenin aşıldığı her defasında BTC tokenlerinin görünürde satılması ve hızlı satın alınması.

Express

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin