Kripto alanında ne kadar bilgilisiniz: Coinbase 100 milyon dolar dağıtıyor
Kripto alanında ne kadar bilgilisiniz: Coinbase 100 milyon dolar dağıtıyor

Kripto alanında ne kadar bilgilisiniz: Coinbase 100 milyon dolar dağıtıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın her yerindeki Coinbase kullanıcıları sadece Blockchain hakkında bilgi edinerek kripto para kazanabilirler.

Coinbase Earn

Coinbase Earn adı verilen girişim, 100’den fazla ülkedeki kullanıcılara açık ve 100 milyon dolardan fazla değerde kripto para dağıtacak

Coinbase kullanıcıları “sorulara cevap vermek, görevleri tamamlamak ve yeni merkezi olmayan protokolleri denemek gibi eylemleri gerçekleştirdiğinde, ” Stellar Lümen (XLM), Zcash (ZEC), Basic Attention Token (BAT) ve 0x (ZRX) kazanabilirler. Coinbase yeni uygulama ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

Coinbase Earn ardındaki mantık, insanlara madencilikten kripto para satın almaya kadar Blockchain teknolojisi hakkında bilgi edinmeleri için yeni fırsatlar sunmak. Bu uluslararası genişleme ile, desteklenen bir ülkede akıllı telefonu olan herkes artık ücretsiz bir Coinbase hesabı oluşturarak kripto hakkında bilgi edinirken kripto para kazanabilir. Bu, milyonlarca insanın artık kripto ekonomi için güvenilir, güvenli ve yasal bir köprüye sahip olduğu anlamına geliyor.

Coinbase Earn ilk Stellar ağı hakkında bilgi edinmek isteyen kullanıcılar için başlattı:

Stellar bankaları, ödeme sistemlerini ve insanları birbirine bağlayan bir platform. Nasıl çalıştığını ve XLM’yi nasıl kazanacağınızı öğrenin.

  • Giriş dersleri
  • Stellar nedir?
  • Stellar Lümen nedir?
  • Stellar ile havale gönderme
  • Bankalar, işletmeler ve insanlar Stellar’ı nasıl kullanır?
  • Stellar dijital varlıkları nasıl korur?

ABD’ye, İngiltere’ye, Kanada’ya, Almanya’ya, Avustralya’ya, Hong Kong’a ve diğer ülkelerden oluşan listeye katılanlar artık bilgilerine göre hediye avantajından yararlanabilirler.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin