ABD kripto düzenlemeleri için en ciddi adım atmaya hazırlanıyor
ABD kripto düzenlemeleri için en ciddi adım atmaya hazırlanıyor

Kripto, ABD politikacılarının yeni rekabet alanı mı? Hangi ABD şehri kripto başkenti olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD’li politikacılar için kripto varlık endüstrisi, izleyicileri etkileyen yeni bir savaş alanı olarak ortaya çıktıkça, kripto para birimleri artan oranda benimsenmeye devam ediyor. Geçen hafta, dört ABD belediye başkanı maaş çeklerini Bitcoin ile kabul ettiklerini duyurdu.

Miami belediye başkanı Francis Suarez’in bir sonraki maaş çekini %100 Bitcoin olarak kabul edeceğini duyurmasıyla başladı. New York belediye başkanı seçilen Eric Adams, çıtayı daha da yükselterek ve ilk üç maaş çekini Bitcoin’de alacağını açıklayarak O’nu takip etti.

Onları daha sonra Jackson City (TN) belediye başkanı Scott Conger takip etti. Conger Perşembe günü bir tweet’te, şehir yasaları Bitcoin’leri doğrudan kabul etmesini yasaklasa da, bir sonraki maaşını anında BTC’ye çevireceğini söyledi.

Kripto ortamı geliştikçe, bu bölgelerdeki politikacıların kripto endüstrilerini bu alana yönlendirmek için adımlar attığı açık.

ABD ‘nin ilk kripto başkenti hangi şehir olacak?

Bu sektördeki işler hızla arttığı için kripto işlerine olan talepte ani bir artış var. Bloomberg, Linked In verilerine atıfta bulunarak, 2021’de bu yıl kripto ile ilgili işe alımlarda New York, San Francisco ve Los Angeles’ın en büyük paya sahip olduğunu bildirdi. Bunu Miami ve Chicago gibi metropol alanlar takip ediyor.

İlginçtir ki, endüstri New York’ta finans, San Francisco’da teknoloji ve Hollywood’da filmler gibi tek bir merkezde yoğunlaşmıyor. Anchorage Digital’in kurucu ortağı Diogo Monica, Bloomberg’e şunları söyledi:

“Kripto şirketleri, çalışmalarının etik değerlerinin merkezsiz olmakla ilgili olduğu, teknolojinin aşırı bir versiyonudur. Bu, daha düşük vergilere, mükemmel altyapıya ve uluslararası bir havaalanına hızlı erişime sahip şehirler ve eyaletlerin tamamen uzaktan çalışmadan yararlanacağı anlamına geliyor.”

Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, sık sık şehri dünyanın kripto başkenti yapmaktan bahsediyor. ABD’nin farklı bölgelerinin doğal olarak rekabet avantajına sahip olacağına inanıyor. Suarez, “Orta ve uzun vadeli beklentiler çok büyük” dedi. “Bu, Sanayi Devrimi kadar dönüşümsel.”

Kripto madenciliği işletmeleri, yeşil enerjinin fazla bulunduğu bölgelere taşınıyor. Öte yandan, kripto borsaları üslerini kentsel bölgelerde kuruyor. Önümüzdeki kripto başkenti olarak hangi ABD şehrinin ortaya çıkacağını görmek ilginç olacak.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Şahinbey mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin