kraken
Kraken’den ilginç bir coin listeleme duyurusu geldi

Kraken’den ilginç bir coin listeleme duyurusu geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kraken, kripto para borsası platformu resmi hesaplarından bir twit yayınladı. Ve İlgili duyurunun Coinbase’in coin ek duyurusuyla ilişkili olduğunu belirtti.

Kraken borsasının resmi twitter hesabından attığı bu twit ise takipçileri arasında komik olarak karşılandı. Kripto borsasının attığı bu twit platformlarına yeni coin ekleme olasılıkları ile ilgiliydi. Fakat twitin komik algılanmasını sağlayan ise Kraken’in eklemeyi düşündüğü coinlerin Coinmarketcap listesinde bulunan 1600 coin arasından seçileceğine dair yaptığı açıklamaydı.

Takipçilerinin birçoğu, tweet’i Coinbase’in son zamanlarda kendi platformlarına eklemeyi düşündükleri coinler hakkındaki son duyuruyla ilişkilendirdi. Bu arada takipçiler açıkça kripto borsasının Coinbase borsasını trollediği belirten cevaplar verdiler.

Kraken ve Coinbase işlem hacimleri birbirlerine oldukça yakın

Coinhill’in tüm kripto para birimi borsaları hacim sıralamasına göre, raporlama döneminden itibaren Kraken borsası, 12.579,75 değerinde BTC işlemiyle 19. Sırada yer alırken, Coinbase borsası tarafından işletilen GDax, toplamda 12.823,15 BTC işlemi ile 18. Sırada yer alıyor.

Listeden de anlaşılacağı üzere iki kripto borsası arasındaki hacimler birbirlerine oldukça yakın. Ve listede peş peşe sıralarda bulunuyorlar. Bu durum ise onların birbirleri ile ne kadar sıkı rekabet içinde olduklarını gösteriyor.

Kraken Coinbase’e gönderme mi yaptı yoksa ciddi bir twit miydi?

Bunun yanında dün Coinbase kripto borsasından yapılan açıklama, 5 yeni coinin yakın zamanda listeleneceğine dairdi. Bu açıklamanın ardından bahsi geçen 5 coin olan Cardano, BAT, Stellar Lumens, Zcash ve 0x sert yükselişler gösterdiler.

Yaptığı açıklama ile birden gündeme oturan kripto borsası Coinbase, Kraken borsasının dikkatinden kaçmamış olacak ki onlarda böyle bir twit atma gerekliliği duydular. Fakat Kraken’in attığı twit biraz genel anlamda olunca takipçileri Coinbase’e bir gönderme mi yapılıyor, yoksa gerçekten ciddi bir açıklama mı yaptıkları konusunda ikilemde kaldılar.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin