EOS islemleri
Kraken borsasında EOS işlemleri yeniden başladı

Kraken borsasında EOS işlemleri yeniden başladı… Ancak hala bir sorun var!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

San Francisco merkezli Kraken, EOS MainNet lansman hazırlıklarından dolayı 1 Haziran’da EOS  işlemleri durdurduktan sonra bugün itibarıyla hizmeti yeniden açtığını duyurdu. Ancak insanlar hala nasıl çalışacağı konusunda net değiller.

Kraken EOS’un kararlı olduğuna ikna olarak işlemleri tekrardan açtı

Kraken, Twitter platformunda resmi olarak beşinci en büyük kripto para EOS’nun yatırma ve çekme işlemlerini devam ettirdiğini açıkladı.

San Francisco merkezli Kraken, Coinmarketcap’a göre ilk 15 kripto para borsası arasında yer alıyor. Günde ortalama 112,6 milyon işlem hacmini yöneten, platformunda listelenen yaklaşık 55 kripto para bulunuyor. EOS’un yaklaşık 4 milyon dolarlık günlük işlem hacmi var ve farklı işlem çiftlerinde değiş tokuş edilebiliyor. EUS, USD, BTC ve ETH çiftleri en gözde değişimler olarak görülüyor.

1 Haziran 2018’de Kraken, MainNet lansmanı hazırlanma aşamasında olan EOS fonunu çevrimdışına almıştı. Borsa, ayrıca fonun anaparasının sabit olduğundan emin oluncaya kadar çevrimdışı kalacağını bildirmişti. Geçtiğimiz hafta, EOS ağının işleyişinin durmasına rağmen, blok üreticileri sorunu aktif bir şekilde çözdüler ve kötü faaliyete karıştığı iddia edilen hesapları dondurdular.

Kraken, yatırım ve çekim işlemlerini yeniden hayata geçirerek, EOS ağının istikrarından emin olduğunu göstermiş oldu.

Yatırımcıların aklında hala soru işaretleri bulunuyor

Bununla birlikte, Kraken’in EOS işlemlerine yeniden başlaması, insanların EOS konusunda net olduğu anlamına gelmiyor. ESO kullanıcıları kendi içlerinde bazı karışıklıklara ve ayrıca beklentilere sahip gibi gözüküyor. Örneğin birçok yatırımcı Binance’ın neden hala işlemleri açmadığını sorguluyor.

EOS konusunda kafaları karıştıran bir başka sorun ise fonları geri almak için sıfır bakiyeli yeni bir cüzdanın nasıl açılacağı konusundaydı. Bununla birlikte bunun henüz mümkün olmadığını savunan kullanıcılar, sorunun Kraken tarafından çözülmesi gerektiğini belirtiyorlar. Ayrıca akıllardaki başka bir soru ise adının değişmediği sadece arka planda güncellemeye gidilen kripto para için hala aynı şekilde işlemlerin devam edip etmeyeceği konusunda.

Diğer borsaların da EOS  işlemleri hakkında kararı sabırsızlıkla bekleniyor

EOS’un genel görünümüne bakarsak yazımızın yayına hazırlandığı saatlerde son 24 saatte yaklaşık yüzde 0.90 artışla 10.47 dolar seviyesinde işlem görüyor. 9 milyar doları aşan piyasa değeri ile 24 saatlik işlem hacmi 741 milyon dolar civarında bulunuyor.

Dün sadece Bitfinex borsasında işlem gören EOS için kullanıcıları diğer borsalarında EOS işlemine devam etme haberlerini sabırsızlıkla bekliyorlar. Ancak çoğu borsa henüz EOS’un kararlı olup olmadığı konusunda ikna olmuş gibi gözükmüyor.

coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin