ABD merkezli dev kripto para borsası Ripple ticaretini sonlandırıyor! XRP fiyatı kötü etkilendi
ABD merkezli dev kripto para borsası Ripple ticaretini sonlandırıyor! XRP fiyatı kötü etkilendi

Kraken Borsası, kısa bir süre için hisselerini satışa çıkardı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen kripto para borsalarından biri olan Kraken, Bnk to the Future ile hisse senetlerinin satışı için ortaklık kurdu ve minimum 1000 dolarlık yatırım ile akredite yatırımcılara, hisse satmaya başladı. Bu haber ilk başta topluluk tarafından spam olarak algılandı daha sonra resmi duyuruyu gören yatırımcılar ikna oldu.

Kraken Borsası 20 Haziran’a kadar satış yapacak

San Francisco’da bulunan Kraken’e yatırım yapmak için gerekli koşulları sağlamak ve 20 Haziran’a kadar en az 1000 dolar depozito yatırmak gerekiyor. Kraken hissesine yatırım yapmak için yatırımcıların akredite olması, varlıklarının net değeri en az 1 milyon dolar olması ve gelirlerinin 200.000 doların üzerinde olması gerekiyor. Borsa, 20 Haziran’a kadar 10 milyon dolara ulaşmayı hedefliyor, ancak hedefini beklenenden daha önce gerçekleştireceği görünüyor. Sadece bir günde, 6 milyon 200 bin dolarlık asgari yatırım hedefine ulaşıldı. Son verilere göre, bugüne kadar 247 yatırımcı 19.84 dolar olan hisse senedine 6 milyon 663 bin dolar yatırım yaptı.

Ocak ayında şirkete 4 milyar dolar değerinde 100 milyon dolarlık yatırım geldi. 2011 yılında kurulan Kraken, dünyanın ilk kripto para birimi borsalarından biridir. Şu anda şirket yaklaşık 800 kişiyi istihdam ediyor. 2018 yılında 155 milyon dolar gelir elde eden toplam Kraken işlem hacmi 85 milyar dolara ulaştı.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin