Flaş kripto para haberleri: Bitcoin direnci, Ethereum rekoru ve XRP, Litecoin, Stellar, Cardano, TRON haberleri
Flaş kripto para haberleri: Bitcoin direnci, Ethereum rekoru ve XRP, Litecoin, Stellar, Cardano, TRON haberleri

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin direnci, Ethereum rekoru ve XRP, Litecoin, Stellar, Cardano, TRON haberleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Potansiyel bir Bitcoin dip seviyesinden Ethereum için büyük işlem hacmine kadar, flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve kripto para haberleri

Sektörde DonAlt olarak bilinen tanınmış bir kripto trader’ı, Twitter’daki 97.000 takipçisine, Bitcoin’in 8.100 dolar civarında büyük bir dirençle karşılaşıp düşmesini beklediğini söyledi. Analist, herhangi bir yeni uzun pozisyon açmadan önce BTC’nin 7.300 dolara inmesini beklemeyi planlıyor.

Bu arada, Fundstrat analisti Tom Lee, kripto kışın sona erdiğine inanmasının nedenlerinin bir listesini hazırladı. Tezgah üstü satışların artması, tescilli Bitcoin Misery Index’indeki bir kaymaya kadar Lee, kripto pazarının geri dönüşüne işaret ettiğini söyleyen 13 faktörü vurguluyor.

Ethereum haberleri

ABD’nin önde gelen kripto borsası Coinbase’de Ethereum’un (ETH ) haftalık işlem hacmi 17 ayın en yüksek seviyesine ulaştı. CoinDesk, 13 Mayıs – 19 Mayıs tarihleri ​​arasında, platformda yaklaşık 904 milyon dolar değerinde 3.675.570 ETH’nin işlem gördüğünü bildirdi.

Ripple ve XRP haberleri

Recode Decode podcast’indeki yeni bir röportajda, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, bankaların ve finansal kurumların Blockchain gibi yeni teknolojilere geçmek zorunda olmaları gerektiğine neden inandığını anlattı ve şunları söyledi:

Sistemle çalışarak sistemi değiştirmek istiyoruz. Bunlar, topluma birçok yönden gerçekten fayda sağlayabilecek derin teknolojilerdir. Küresel ticaretin sürtünmesini azaltabiliriz. İnsanların küresel olarak dünyadaki ekonomilere rekabet edebilmelerine daha fazla erişimine izin verebiliriz. Bunun gerçekten iyi bir şey olduğunu düşünüyorum.

Litecoin haberleri

Litecoin Vakfı’nın, kriptonun ekosistemini desteklemek için para toplama konusundaki benzersiz çabaları devam ediyor.

Vakıf şu anda Litecoin kurucusu Charlie Lee tarafından imzalanan bir sertifika ile sınırlı sayıdaki gümüş LTC temalı kol düğmeleri ve kravat klipleri satıyor.

Stellar Lumens haberleri

Stellar tabanlı mikro ödemeler başlangıcı SatoshiPay, hem iOS hem de Android için Solar kripto cüzdanını piyasaya sürdü. Şirket tarafından şu açıklama yapıldı:

Şu anda uygulamanın son temellerini tamamlıyoruz, ancak yakında yeni benzersiz kullanıcı değeri sunmamızı sağlayacak cüzdan ve harici servisleri entegre etmek için özellikler geliştirmeye başlayacağız.

Cardano haberleri

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson YouTube’da yeni bir video yayınladı.

Hoskinson, Cardano merkezli Moğolistan’dan, platformun testnetine, ve Shelley’nin yol haritasına kadar pek çok şeyden bahsetti.

TRON haberleri

TRON’un son haftalık raporu çıktı. Yeni sürüm, TRON’un DApp ekosistemindeki dosya paylaşım platformu BitTorrent’teki en son gelişmeleri sunuyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin